Mavim introduceert kennisplatform HKZCertificaat.nl

Mavim introduceert kennisplatform HKZCertificaat.nl van Mavim

Door: Mavim  02-10-2007

Mavim introduceert kennisplatform HKZCertificaat.nl

Noordwijk 17 September 2007 – In de zorgmarkt zijn veel vragen over Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Daarom heeft Mavim een nieuwe website gelanceerd, www.hkzcertificaat.nl. Op deze site vinden zorginstellingen uitgebreide informatie over wat HKZ nu precies inhoudt en, minstens zo belangrijk, hoe je als instelling een HKZ gecertificeerd kwaliteitssysteem invoert.

De Kwaliteitswet Zorginstellingen en de wet BIG stellen zorginstellingen verplicht het niveau van zorg systematisch te bewaken en continu te werken aan verbeteringen hiervan. Mavim heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met HKZ en wil met de nieuwe website een platform creëren waarop zorginstellingen informatie kunnen vergaren en kennis delen.

Met deze website lanceren we een fantastisch kennisplatform voor de zorgaanbieders in Nederland” - Michiel Arens, oprichter en CEO van Mavim BV.

Over Mavim
Mavim BV, opgericht in 1990, is een groeiende en dynamische onderneming die standaardsoftware ontwikkelt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noordwijk; daarnaast heeft Mavim vestigingen in België, Australië en Nieuw-Zeeland. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim SIS in gebruik voor het beheer en het gebruik van informatie over processen, wet- en regelgeving, formulierbeschrijvingen, gebruiksinstructies voor geautomatiseerde systemen, KPI’s, normen en vele andere beschrijvingen. Per segment heeft Mavim ervaren Account Managers. Zij zijn op de hoogte van de actuele thema’s en vraagstukken in de markt en de oplossingen die Mavim hiervoor biedt. Mavim SIS draait op alle gangbare platforms, zoals Windows, Citrix, Linux en Unix.

Meer informatie voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janneke Boumans:
T. 071-3642000
E. [email protected]
I. www.hkzcertificaat.nl