Mavim reikt Certified Partner Awards uit

Mavim reikt Certified Partner Awards uit van Mavim

Door: Mavim  30-01-2009

Ruim 50 belangstellende Mavim Partners bezochten op woensdag 21 januari jl. de 1e editie van het Mavim Partner Event in Noordwijk. Tijdens deze dag stond voornamelijk de samenwerking tussen Mavim en haar partners centraal. De directie van Mavim presenteerde haar partners de plannen voor 2009 op het gebied van Sales & Marketing, Development en het nieuwe partnerbeleid. Aan het einde van het programma werden de eerste Mavim Certified Partner Awards uitgereikt aan de 30 partners die zich hebben gecertificeerd in 2008. De awards zijn uitgereikt aan o.a. TNO, BDO CampsObers Business Control, Sogeti, Atrivé en PST Business Solutions.

Bart Schurer, Channel Manager bij Mavim en dagvoorzitter, kijkt tevreden terug op een succesvolle dag: “Consequente informatieverstrekking richting onze partners is van groot belang voor een optimale samenwerking. Het Mavim Partner Event is daarom een mooie gelegenheid om onze plannen voor het nieuwe jaar te presenteren en onze partners te betrekken bij onze dagelijkse business. Daarnaast wordt met dit event een mooi platform gecreëerd voor kennisdeling tussen Mavim en haar partners en de partners onderling. Dit bleek ook wel tijdens het diner, waarin men uitgebreid met elkaar sprak en diverse plannen over tafel gingen voor dit jaar. We mochten veel enthousiaste reacties van onze partners in ontvangst nemen op deze dag, waardoor het Mavim Partner Event zeker een jaarlijks terugkerend evenement zal worden.”

Over Mavim en haar partnerbeleid
Mavim B.V., toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

Door het generieke karakter van haar software heeft Mavim er in haar strategie voor gekozen haar klanten te bedienen in nauwe samenwerking met haar business partners. Door hun specialistische kennis van de thematiek binnen hun branche zijn partners van grote toegevoegde waarde voor een succesvolle implementatie van de software. Goed ontwikkelde en actieve relaties met business partners stelt Mavim in staat de juiste hoogwaardige markt-, organisatie- en vakkennis toe te voegen aan haar product. De oplossing kan hiermee goed worden gepositioneerd in de context van de klanten en is daardoor in veel branches en vakgebieden inzetbaar. Daarnaast wordt de dienstverlening van de business partners aanzienlijk vergroot. Met de Certified Partners Awards erkent Mavim dat deze waardevolle partners een hoogwaardige oplossing en toegevoegde waarde voor haar klanten bieden.