Mavim trekt nieuwe CCO aan

Mavim trekt nieuwe CCO aan van Mavim

Door: Mavim  01-09-2008

“Mavim is in Nederland een toonaangevende speler op het gebied van BPM. Die positie moeten we verder uitbouwen en verstevigen, waarna we ons zullen richten op de internationale expansie. Krachtige partnerships en ook een effectief opererende marketing- en salesorganisatie zijn hierbij van doorslaggevend belang en daar zal dan ook mijn focus op zijn”, aldus De Bakker. “Mavim is een dynamisch bedrijf met een enorme groeipotentie en het is voor mij een geweldige kans om mijn ervaring in te zetten voor een bijdrage aan het realiseren van die groei”.

Over Mavim
Software-ontwikkelaar Mavim BV, opgericht in 1990, is sinds 2005 Microsoft Gold Certified Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft partnerschap. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim SIS – het huidige Mavim Rules – in gebruik. Rules is hét systeem voor het beschrijven en modelleren van (werk)processen en wordt ingezet voor zaken als normeringen, wet- en regelgevingen en KPI-beoordelingen. De software is zodanig ontwikkeld om organisatiebreed – van beleidsbepalers tot medewerkers op de werkvloer – te worden gebruikt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Indien u wenst, maken wij graag een afspraak voor u met Ronald de Bakker. Voor aanvullende informatie of beeldmateriaal, neemt u contact op met:

Contactpersoon
Mw Sevinc Keskin
Mavim BV, Noordwijk
T: 071 3642000
M: 06 25259593
E: sevinc.keskin@mavim.com