Nieuwe versie Mavim Rules 2008

Nieuwe versie Mavim Rules 2008 van Mavim

Door: Mavim  18-11-2008

Noordwijk, 18 november 2008 – Mavim B.V., toonaangevende Nederlandse software-ontwikkelaar, introduceert de nieuwste versie van haar systeem: Rules 2008 versie 6.1. Met deze nieuwe versie versterkt Rules, dankzij de nieuwe koppelingsmogelijkheden met Microsoft Sharepoint en SAP, haar internationale positie als volwaardige toolkit voor Business Process - en Quality Management.

In deze roerige tijden is het leveren van kwaliteit, de borging van kennis en het snel en gericht verantwoording kunnen afleggen van het grootste belang. De nieuwe functionaliteiten van Rules 2008 versie 6.1 bieden eenvoudige oplossingen hiervoor.

Mavim bedient haar klanten met Rules 2008, voormalig SIS, reeds 18 jaar op het gebied van Business Process - en Quality Management. Met de nieuwe versie van haar software geeft Mavim verdere invulling aan haar strategie ‘van beleid tot werkplek’ en biedt haar klanten daadwerkelijk de mogelijkheid om BPM door te voeren tot op de werkvloer. Rules 2008 ondersteunt derhalve niet alleen het beschrijven en modelleren van de processen, maar zorgt daarnaast voor de daadwerkelijke doorvoering daarvan in de organisatie.

Concreet betekent dit dat een aantal nieuwe koppelingsmogelijkheden van Rules met o.a. MS Sharepoint en SAP er voor zorgen dat de werkprocessen in Rules in direct verband staan met de uitvoering daarvan op de werkvloer. Andersom kan een gebruiker tijdens zijn werkzaamheden met één druk op de knop informatie en overzicht verkrijgen over de voor hem of haar relevante werkinstructies en bovenliggende processen.

Nauwe samenwerking met Microsoft heeft in het verleden al geleid tot een volledige integratie van MS Visio in Mavim Rules 2008. De nieuwe versie van Rules, met de uitbreiding van functionaliteiten en de nieuwe koppelingsmogelijkheden, onderstreept de leidende positie die Mavim inneemt op het gebied van Business Process - en Quality Management.

Over Mavim
Software-ontwikkelaar Mavim BV, opgericht in 1990, is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.
Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules 2008 in gebruik voor het vastleggen en het beheer van informatie over processen, wet- en regelgeving, formulierbeschrijvingen, gebruiksinstructies voor geautomatiseerde systemen, KPI’s, normen en vele andere beschrijvingen.