Nieuwe versie software Mavim

Nieuwe versie software Mavim van Mavim

Door: Mavim  02-07-2008

Noordwijk, 9 juni 2008 – Mavim BV introduceerde eerder dit jaar Rules, de nieuwste versie van het procesmanagement systeem voor het beheersbaar en inzichtelijk maken van werkprocessen. Het systeem – tot voor kort Mavim SIS geheten – wordt ingezet bij tal van organisaties waar processen, de regels rondom processen en (kwaliteits) normeringen van essentieel belang zijn voor de voortgang van een bedrijf.
Tegelijk met deze release heeft het systeem een naamswijziging ondergaan. Mavim SIS heet nu kortweg Rules. Aan deze engelse naamkeuze ligt de internationalisering van het bedrijf ten grondslag. Begin 2005 heeft Mavim een vestiging in Australie geopend en een jaar later volgde Mavim Nieuw Zeeland.
Naast de naamsverandering heeft Mavim een restyling van het bedrijfslogo en de huisstijl ondergaan en is de website op een heldere en overzichtelijke wijze vernieuwd.
Rules 2008
In Rules worden de werkprocessen beschreven en gemodelleerd. In de nieuwste versie van dit procesmanagement systeem is een aantal innovatieve functionaliteiten opgenomen. De zogeheten ‘Simulatie’ functie dient voor het berekenen/doorrekenen van de kosten en de doorlooptijden van een proces. Om een helicopter-view te krijgen van het functioneren van de organisatie is de ‘Cockpit’ ontwikkeld en de functie voor het oproepen van een overzicht van benodigde informatie per werknemer, afdeling of proces wordt in Rules 2008 de ‘Ik-view’ genoemd.
De officiële naamswijziging vindt plaats in september 2008, maar sinds de release eind maart heeft een groot aantal klanten van Mavim reeds de overstap gemaakt. Mét succes want de reacties zijn lovend!
Over Mavim BV
Mavim BV, opgericht in 1990, is een groeiende en dynamische onderneming die standaardsoftware ontwikkelt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noordwijk.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim SIS – het huidige Rules – in gebruik voor het beheer en het gebruik van informatie over processen, wet- en regelgeving, formulierbeschrijvingen, gebruiksinstructies voor geautomatiseerde systemen, KPI’s, normen en vele andere beschrijvingen.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Met plezier leveren wij u aanvullende informatie, beeldmateriaal of kunnen wij tijd inplannen met Michiel Arens, CEO en oprichter van Mavim B.V.
Contactpersoon:
Sevinc Keskin
Mavim BV, Noordwijk
T: 071-3642000
M: 06 25259593
[email protected]