Unicef kiest voor Mavim Rules

Unicef kiest voor Mavim Rules van Mavim

Door: Mavim  08-06-2009

Een van de doelen van Unicef is in 2009 dan ook het actualiseren van de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC). Dit betekent dat de aandachtsgebieden bestaan uit:
- borgen van de continuïteit van bedrijfsprocessen;
- optimaliseren van de interne controle;
- vastleggen van de beheersmaatregelen;
- meer inzicht creëren in taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Mavim biedt Unicef, naast de procesmanagement software, tevens professionele consultancy ondersteuning op alle onderdelen van dit belangrijke project. Rules wordt reeds door 1000 klanten ingezet voor procesoptimalisatie, kwaliteitsmanagement, business process management en risicomanagement. Dat de processen van Unicef op dit moment nog zijn vastgelegd in MS Visio is geen probleem vanwege de volledige integratie van Visio in Rules.

“De reden voor de aanschaf van Mavim Rules was allereerst het verhogen van het gebruiksgemak. Daarnaast ontstaat er binnen onze organisatie meer interactiviteit rondom onze bedrijfsprocessen. Met Rules worden nu de verbanden inzichtelijk tussen de processen en alle gerelateerde informatie”, aldus Helene van der Tas, manager informatie & projecten.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van haar software, Mavim Rules 2008, in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement. Mavim is sinds 2005 Microsoft Gold Partner en vertegenwoordigt hiermee het topniveau van het Microsoft partnerschap.