Schildersbedrijf Jos van Duin

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Morgenster 19 , 2201 SZ Noordwijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Schildersbedrijf Jos van Duin

Uw schilder voor binnen & buiten in Noordwijk

Zijn uw muren toe aan een nieuwe, frisse kleur? Begint de verf van de kozijnen af te bladderen?

Als schilderwerk aan vervanging toe is, ziet het er al snel niet mooi meer uit. Wanneer het schilderwerk binnen of buiten dan een te groot project is om zelf aan te pakken, is inschakelen van een professional een must. Schildersbedrijf Jos van Duin komt in Noordwijk en omgeving graag bij u langs voor een snel en strak resultaat.

Schilderwerk vergt veel tijd en kennis. Zo is het buitenwerk een typische klus die iedere huiseigenaar tegenkomt. Wanneer u ook nog op meerdere etages moet werken is het vaak al lastig om het werk zelf te doen. Jos van Duin Schildersbedrijf helpt u snel en professioneel aan houtwerk dat er weer als nieuw uitziet.

Heeft u hulp nodig bij onder andere:
Schilderwerk
Spack spuiten
Behang
Latexverf spuiten

Jos van Duin is naast wandafwerking ook gespecialiseerd in de reparatie van houtrot. Dat geldt voor zowel kleine reparaties als gedeeltelijke vervanging van houtwerk. Met ruim 40 jaar ervaring in Noordwijk en omgeving weet u dat u goed zit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Schildersbedrijf-Jos-van-Duin-188968881472702/

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf Jos van Duin in Morgenster 19, Noordwijk Zuid-Holland 2201 SZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Noordwijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordwijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordwijk Zuid-Holland, 2201 SZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827173]