Inboedels opruimen

Door: Allerommelopgeruimd.nl  05-12-2012
Trefwoorden: Overlijden, Woningontruiming, Bezemschoon

Appartementen, kamers en aanleunwoningen in en bij verzorginghuizen en woonzorgcentra gegarandeerd binnen 7 dagen ontruimd.

De nieuwe richtlijn geeft nabestaanden 7 dagen de tijd om na overlijden van een bewoner het appartement, de aanleunwoning of de kamer in of bij een verzorgingshuis of woonzorgcentrum te ontruimen. De richtlijn is opgesteld door de LOC, Landelijke Organisatie Cliëntenraden en Actiz, de koepelorganisatie van verpleeg- en verzorgingshuizen. In het verleden kwam het regelmatig voor dat nabestaanden onder druk gezet werden om een appartement, woning of kamer direct na het overlijden van een bewoner en/of client te ontruimen. Dit heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Door deze nieuwe regelgeving komt veelvuldig de vraag van zowel verzorgingshuizen en woonzorgcentra als familie en nabestaanden aan Allerommelopgeruimd.nl om snel te kunnen ontruimen.

Allerommelopgeruimd.nl is gespecialiseerd in het ontruimen van verzorgingshuis-appartementen, -kamers en aanleunwoningen in en bij verzorgingshuizen en woonzorgcentra na overlijden. Vaak heeft de familie of nabestaanden geen tijd of gelegenheid om de kamer, de woning, het service-appartement of de aanleunwoning snel te ontruimen.

Door onze flexibele organisatie zijn wij in staat met 3-4 dagen en gegarandeerd binnen 7 dagen de ontruiming te hebben gedaan. Ook in het weekeinde en zonder weekeind-toeslag.

Allerommelopgeruimd werkt snel, discreet en met respect voor de situatie. Vanzelfsprekend wordt eerst de familie gelegenheid geboden om waardevolle en dierbare spullen uit te zoeken en mee te nemen. Allerommelopgeruimd.nl zorgt ervoor dat het appartement, de aanleunwoning of de kamer bezemschoon wordt opgeleverd in oorspronkelijke staat. Dat betekent dat Allerommelopgeruimd.nl desgevraagd ook vloerbedekking, gordijnen en verlichting verwijderd en zorgt dat de muren schoon zijn van haken en schroeven en de gaatjes gevuld worden.

Allerommelopgeruimd.nl biedt hiermee een unieke en ideale oplossing voor ontruimingen van verzorgingshuis-appartementen, aan- en inleunwoningen en kamers bij of in zorgcentra en verzorgingshuizen. Allerommelopgeruimd maakt tijdens de bezichtiging een gratis en vrijblijvende offerte.

Trefwoorden: Bezemschoon, Huisontruiming, Inboedels, Leegruimen, Leegruimen (huur-)woningen, Leegruimen Alles, Leegruimen Appartementen, Leegruimen Bezemschoon, Leegruimen Flats, Leegruimen Gratis Offerte, Leegruimen Inboedel, Leegruimen Inboedels, Leegruimen Na Overlijden, Opruimen Na Overlijden, Overlijden, Professioneel Leegruimen, Professioneel Ontruimen, Vlot Leegruimen, Voordeliger Leegruimen, Voordeliger Ontruimen, Wij Ontruimen Alles, Woning Ontruiming, Woningontruimen, Woningontruiming,

Andere producten en diensten van Allerommelopgeruimd.nl

Inboedels opruimen na overlijden van Allerommelopgeruimd.nl thumbnail
09-10-2011

Inboedels opruimen na overlijden

Discrete woningontruiming, altijd 10 tot 15% voordeliger, uitstekende referenties op Marktplaats, zie onze website


21-10-2009

Allerommelopgeruimd.nl ontruimt winkelpand als vervolgopdracht van een bestaande klant.

Bezemschoon leegruimen elk huis en ieder bedrijfspand! (Eigen) huizen, woningen, flats, appartementen, winkelpanden, kantoren, huurwoningen, kamers in en aanleunwoningen bij verpleegcentra, bedrijfspanden, zolders, garages, bergingen, opslagunits en opslagloodsen. Tevens verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, zonwering, vitrage, etc.