Inboedels opruimen na overlijden

Inboedels opruimen na overlijden van Allerommelopgeruimd.nl

Door: Allerommelopgeruimd.nl  09-10-2011
Trefwoorden: Leegruimen Na Overlijden

Moet de inboedel opgeruimd worden, bijvoorbeeld na het overlijden van uw familielid of andere nabestaande, dan kunt u een beroep doen op Allerommelopgeruimd.nl. Ook wanneer de woning bezemschoon of verkoopklaar moet worden opgeleverd kan Allerommelopgeruimd.nl voor u een fantastische en waardevolle oplossing betekenen. Heeft u na het overlijden van een familielid of andere dierbare professionele hulp nodig bij het ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en goederen uit een eigen huis, huurwoning, appartement of verzorgingsappartement, etagewoning, aanleunwoning of seniorenwoning? Dient een verzorgingappartement, aanleunwoning of seniorenwoning in of bij een woonzorgcentrum binnen de geldende norm van 7 dagen te worden leeggeruimd? Moet de eigen woning worden verkocht of verhuurd.... Of moet de huurwoning teruggegeven worden aan de woningbouwvereniging? Wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen, de woning te ontruimen en deze bezemschoon of verkoopklaar op te leveren door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep doen op Allerommelopgeruimd.nl. Zi onze website met onder andere de meer dan uitstekende referenties op Marktplaats.

Trefwoorden: Leegruimen Na Overlijden

Andere producten en diensten van Allerommelopgeruimd.nl

05-12-2012

Inboedels opruimen

Het opruimen van de inboedel na het overlijden van een alleenwonend familielid. Bezemschoon opleveren inclusief verwijderen vloerbedekking, gordijnen en verlichting.


21-10-2009

Allerommelopgeruimd.nl ontruimt winkelpand als vervolgopdracht van een bestaande klant.

Bezemschoon leegruimen elk huis en ieder bedrijfspand! (Eigen) huizen, woningen, flats, appartementen, winkelpanden, kantoren, huurwoningen, kamers in en aanleunwoningen bij verpleegcentra, bedrijfspanden, zolders, garages, bergingen, opslagunits en opslagloodsen. Tevens verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, zonwering, vitrage, etc.