Arena Bloemen: nieuwe online bloemist in Nederland & België

Arena Bloemen: nieuwe online bloemist in Nederland & België van Arena Bloemen

Door: Arena Bloemen  11-08-2008
Trefwoorden: Bloemen, Bloemist, Bloemen Bestellen

Onder leiding van Ronald van den Burg kopen we onze eigen bloemen, rechtstreeks van de bloemenveiling. Dagelijks wordt er door onze inkopers voor u ingekocht. Direct daarna gaan de bloemen naar onze binderij en wordt uw boeket met zorg samengesteld.

We hebben dus alles in eigen hand en kunnen daardoor garant staan voor de allerbeste kwaliteit. We hebben uitstekend opgeleide bloemisten die weten hoe belangrijk het is dat u een perfect handgebonden boeket ontvangt.

We werken alleen met eigen mensen en kijken dagelijks op de veiling voor de beste bloemen en planten. Ook zijn we milieu bewust, dus letten daarop bij onze inkoop en het verwerken van onze producten . Zo runnen we ons bedrijf. Wanneer u Arena Bloemen verstuurt, weet u waar ze vandaan komen: van ons. Wij geven uw bestelling niet door aan andere bloemisten, zoals organisaties als Fleurop of zoveel andere bloemistensites op het internet dat wel doen. 

Alleen bij hoge uitzondering, of bestellingen voor het buitenland, geven we wel eens een bestelling door aan een andere bloemist, maar dit altijd in goed overleg met de klant; u dus. 

Arena Bloemen levert alleen duurzaam geteelde bloemen en planten. Geteeld vanuit milieubewust en sociaal oogpunt. Dit wordt georganiseerd door de Fairflowers Fairplants organisatie (FFP) die ons, maar ook de leverancier, hierop controleert. We leveren dus eerlijke bloemen en planten. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.fairflowersfairplants.com.

Heeft u na het lezen van deze informatie speciale verzoeken of ideeën?
Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected].

Trefwoorden: Bloemen, Bloemen Bestellen, Bloemen Bezorgen, Bloemist, Online Cadeauwinkel

Contact Arena Bloemen

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share