De BESTE voetbalacademie

De BESTE voetbalacademie van Baltechniek Voetbaltraining

Door: Baltechniek Voetbaltraining  07-06-2014
Trefwoorden: Sport, Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening

Baltechniek Voetbaltraining de BESTE voetbalacademie in de Duin- en Bollenstreek waar pupillen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar training krijgen om de basis (bal) technieken aan te leren ! Wij zijn NIET clubgebonden, maar JUIST clubondersteunend. Voor uitgebreide informatie kun je onze website www.baltechniek.nl bezoeken. Wanneer je op onze website op de homepage doorklikt naar de facebookpagina vind je daar reviews van cursisten en een zeer uitgebreide fotoreportage van de inmiddels gegeven trainingen. Uiteraard kun je voor al je vragen terecht door ons een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen. We zien je graag terug op een van onze zeer leerzame trainingen.

Trefwoorden: Activiteiten, Bal, Ballen, Baltechniek, Bollenstreek, Fitness, Gezonde Leefstijl, Handelingssnelheid, Personal Coaching, Personal Trainer, Personal Training, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Recreatie, Recreatief, Sport, Sportactiviteiten, Sporten, Voetbal, Voetbalacademie, Voetbalclinics, Voetbalclub, Voetbalkampen, Voetballen, voetbalscholen, Voetbaltechniek, Voetbalvereniging, Voetbalverenigingen, Zakelijke Dienstverlening,

Andere voorbeelden van portfolio vanBaltechniek Voetbaltraining

De BESTE voetbalopleiding van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
19-07-2014

De BESTE voetbalopleiding

De BESTE voetbalopleiding in Nederland., dat is Baltechniek Voetbaltraining.


De BESTE voetbalschool van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
02-07-2014

De BESTE voetbalschool

Baltechniek DE BESTE voetbalschool in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio !!!


De BESTE voetbaltraining van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
27-05-2014

De BESTE voetbaltraining

Onze voetbalacademie geeft specifieke voetbaltechniektrainingen in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio aan jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.