De BESTE voetbalopleiding

De BESTE voetbalopleiding van Baltechniek Voetbaltraining

Door: Baltechniek Voetbaltraining  19-07-2014
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Gezondheid

Baltechniek Voetbaltraining de BESTE voetbalopleiding in Nederland. Door onze unieke opbouw van de trainingen kun je het verschil maken in je elftal. De cursus bestaat uit drie onderdelen, te weten: - beginnerstraining - gevorderdentraining - gevorderden plustraining Een training bestaat uit tien lessen van een uur. Deze trainingen worden gegeven in het voorjaar en in het najaar. Onze techniektrainingen zijn specifiek gericht op de jeugdspeler in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Onze voetbalopleiding is NIET clubgebonden, maar clubondersteunend. Ga naar onze website www.baltechniek.nl voor uitgebreide informatie en schrijf je NU in!

Trefwoorden: Bal, Baltechniek, Bewegen, Fitness, Gezonde Leefstijl, Gezonde Voeding, Gezondheid, Personal Coaching, Personal Trainer, Personal Training, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Relatie Therapie, Trainen, Voetbal, Voetbalacademie, Voetbalclub, Voetbalkamp, Voetballen, voetbalscholen, Voetbalschool, Voetbalsport,

Andere voorbeelden van portfolio vanBaltechniek Voetbaltraining

De BESTE voetbalschool van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
02-07-2014

De BESTE voetbalschool

Baltechniek DE BESTE voetbalschool in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio !!!


De BESTE voetbalacademie van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
07-06-2014

De BESTE voetbalacademie

Baltechniek Voetbaltraining de BESTE voetbalacademie in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio waar pupillen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar opgeleid worden tot een complete voetballer in alle facetten van de balvaardige handelingstechnieken.


De BESTE voetbaltraining van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
27-05-2014

De BESTE voetbaltraining

Onze voetbalacademie geeft specifieke voetbaltechniektrainingen in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio aan jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.