De BESTE voetbalschool

De BESTE voetbalschool van Baltechniek Voetbaltraining

Door: Baltechniek Voetbaltraining  02-07-2014
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Fitness

Baltechniek Voetbaltraining gaat het 2e jaar in ! In het najaar van het jaar 2012 is Baltechniek Voetbaltraining gestart met specifieke balvaardigheidstrainingen, ook wel techniektraining genoemd, voor pupillen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar, D-, E- en F-pupillen. Wij zijn gestart met een training voor beginners en inmiddels zijn er drie trainingsblokken ontwikkeld van 10 lessen,: - beginnerstraining - gevorderden training - gevorderden plustraining Inmiddels hebben wij zowel voorjaars-, alsook najaarstrainingen gegeven in 2012, 2013 en 2014. In september 2014 starten we met de drie trainingsblokken op sportpark de Boekhorst in Noordwijkerhout. Bij genoeg aanmeldingen van cursisten uit de gemeenten in de Duin- en Bollenstreek, worden de trainingen ook gegeven op andere sportparken. Kijk op onze website www.baltechniek.nl voor voor informatie. Bij vragen kunt u ook een mail sturen naar info@baltechniek.nl.

Trefwoorden: Bal, Bollenstreek, Fitness, Gezonde Leefstijl, Medische Fitness, Personal Coaching, Personal Trainer, Personal Training, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Voetbal, Voetbalacademie, Voetbalclub, Voetbalkamp, Voetballen, Voetbalopleiding, voetbalscholen, Voetbalschool, Voetbalspel, Voetbalsport, Voetbalvereniging,

Andere voorbeelden van portfolio vanBaltechniek Voetbaltraining

De BESTE voetbalopleiding van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
19-07-2014

De BESTE voetbalopleiding

De BESTE voetbalopleiding in Nederland., dat is Baltechniek Voetbaltraining.


De BESTE voetbalacademie van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
07-06-2014

De BESTE voetbalacademie

Baltechniek Voetbaltraining de BESTE voetbalacademie in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio waar pupillen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar opgeleid worden tot een complete voetballer in alle facetten van de balvaardige handelingstechnieken.


De BESTE voetbaltraining van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
27-05-2014

De BESTE voetbaltraining

Onze voetbalacademie geeft specifieke voetbaltechniektrainingen in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio aan jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.