We hebben nog VEEL meer kliks nodig naar onze website www.baltechniek.nl

We hebben nog VEEL meer kliks nodig naar onze website www.baltechniek.nl van Baltechniek Voetbaltraining

Door: Baltechniek Voetbaltraining  02-07-2016
Trefwoorden: Sport, den haag, Persoonlijke Ontwikkeling

We hebben nog VEEL meer kliks nodig naar onze website www.baltechniek.nl Meld je nu aan voor een van de trainingen in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio, want we zijn voor de trainingen het concept helemaal in deze regio aan het uitrollen. Daarom is het nu niet langer meer wachten, maar ACTIE ondernemen om je op te geven. GA NU NAAR ONZE WEBSITE WWW.BALTECHNIEK.NL en schrijf in voor een van de trainingen. EN: je krijgt uiteraard helemaal GRATIS en voor NIKS het inmiddels unieke baltechniek voetbalshirt in de kleur azzuroblauw van het merk Macron.

Trefwoorden: Administratieve Dienstverlening, Bal, Ballen, Bollenstreek, De Zilk, den haag, Gezonde Leefstijl, Gezonde Voeding, Hillegom, Interim Management, Katwijk, Leiden, Lisse, noordwijk, Noordwijkerhout, Organisatie Advies, Personal Coaching, Personal Trainer, Personal Training, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Project Management, Relatie Therapie, Rijnsburg, Sassenheim, Sport, Sporten, Sportscholen, Sportschool, Startende Ondernemers, Valkenburg, Voetbal, Voetbalacademie, Voetbalclub, Voetbalkamp, Voetbalkampen, Voetballen, voetbalscholen, Voetbalschool, Voetbalsport, Voetbalvereniging, Voorhout, Zakelijke Dienstverlening,

Ander nieuws en updates van Baltechniek Voetbaltraining

FANTASTISCHE EINDEJAARACTIE....HEEEEEEEEL VEEEEEL KORTING! van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
21-12-2016

FANTASTISCHE EINDEJAARACTIE....HEEEEEEEEL VEEEEEL KORTING!

FANTASTISCHE EINDEJAARACTIE....HEEEEEEEEL VEEEEEL KORTING!


UPDATE: voorjaarstrainingen 2017. van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
28-11-2016

UPDATE: voorjaarstrainingen 2017.

In maart 2017 starten we met de voorjaarstrainingen in de Duin- en Bollenstreek. Op dit moment zijn er nog enkele plekken vrij. We willen je graag begroeten als cursist om de zeer leerzame en interessante techniektraining op onze voetbalschool te komen volgen. De training bestaat uit 10 lessen van een uur, welke lessen een opvolgend karakter hebben. Dus ga nu snel naar onze website www.baltechniek.nl en meld je direct aan. EN vergeet niet om de coupon te gebruiken.


NIEUW in de Bollenstreek: Personal Fitness Bollenstreek. van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
28-11-2016

NIEUW in de Bollenstreek: Personal Fitness Bollenstreek.

NIEUW in de Bollenstreek: Personal Fitness Bollenstreek. Naast onze huidige activiteiten gaan wij ons ook richten op personal fitness. Ben jij op zoek naar fitness of een sportschool? Maar wil je (nu eindelijk) écht en blijvend resultaat, wat jouw doelstelling ook is? Kies voor een persoonlijke aanpak, kies voor Personal Fitness.


Baltechniek, de voetbalschool waar je je techniek wilt en kunt verbeteren! van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
22-10-2016

Baltechniek, de voetbalschool waar je je techniek wilt en kunt verbeteren!

Baltechniek, de voetbalschool waar je je techniek wilt en kunt verbeteren! Ga direct naar onze website www.baltechniek.nl voor uitgebreide info!


NIEUW in de Bollenstreek: Personal Fitness Bollenstreek. van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
28-07-2016

NIEUW in de Bollenstreek: Personal Fitness Bollenstreek.

NIEUW inde Bollenstreek: Personal Fitness Bollenstreek. Naast onze huidige activiteiten gaan wij ons ook richten op personal fitness. Ben jij op zoek naar fitness of een sportschool? Maar wil je (nu eindelijk) écht en blijvend resultaat, wat jouw doelstelling ook is? Kies voor een persoonlijke aanpak, kies voor Personal Fitness. Ga voor resultaat! Fitness- en lifestyle programma met eigen personal trainer Totaalaanpak: fitness / bewegen, voeding en mental coaching Persoonlijke aan


Nieuwsbrief: inschrijven voor het zomer voetbalkamp van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
21-07-2016

Nieuwsbrief: inschrijven voor het zomer voetbalkamp

Nieuwsbrief: inschrijven voor het zomer voetbalkamp: DOEN !!!


Klik naar onze website www.baltechniek.nl en meld je NU aan voor de trainingscursus van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
21-06-2016

Klik naar onze website www.baltechniek.nl en meld je NU aan voor de trainingscursus

Klik naar onze website www.baltechniek.nl en meld je NU aan voor de trainingscursus. Doe het nu eens, in plaats van alleen maar kijken hier op Hotfrog. We hebben een uitermate interessante website, waar precies staat, waarom bewegen zo belangrijk is. En zeker wanneer je actief de voetbalsport beoefent, kunnen we je door gerichte oefenstof je een nog betere allround voetballer laten worden. Ook voor personal coaching kun je bij ons terecht.


Ga eens kijken op onze website www.baltechniek.nl !!!! van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
16-06-2016

Ga eens kijken op onze website www.baltechniek.nl !!!!

Ga eens kijken op onze website www.baltechniek.nl !!!! Beste Hotfrog "advertentiekijkers", Natuurlijk vinden wij van Baltechniek Voetbaltraining het fantastisch dat we in de polls op deze website overal bovenaan staan. Waarvoor onze hartelijke dank! Het "kijken" naar ons profiel hier is stap 1, maar waar het natuurlijk om gaat, is dat u middels de knop "www.baltechniek.nl" naar onze website gaat. Uiteraard om daar rond te "klikken" en de zeer interessante informatie te lezen, maar ook o


Heb je het unieke azzuro blauwe Baltechniek voetbalshirt al ontvangen? van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
13-06-2016

Heb je het unieke azzuro blauwe Baltechniek voetbalshirt al ontvangen?

Heb je het unieke azzuro blauwe Baltechniek voetbalshirt al ontvangen? Nog (STEEDS) niet? Ga dan snel naar de website www.baltechniek.nl en schrijf je in middels de knop "AANMELDEN" voor de voorjaarstraining die we starten in de maand maart 2017. Het schitterende voetbalshirt krijg je bij inschrijving van de training helemaal GRATIS EN vergeet niet de coupon te vermelden!!! Wacht niet te lang, want VOL = VOL !!!


ACTUELE UPDATE: het loopt storm met nieuwe aanmeldingen; ga NU naar www.baltechniek.nl van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
01-06-2016

ACTUELE UPDATE: het loopt storm met nieuwe aanmeldingen; ga NU naar www.baltechniek.nl

ACTUELE UPDATE: het loopt storm met nieuwe aanmeldingen; ga NU naar www.baltechniek.nl om je in te schrijven voor de voorjaarstraining, die we starten in maand maart 2017, maar wacht NIET langer, GA NU NAAR DE WEBSITE www.baltechniek.nl zodat je NU NOG verzekerd bent van een plek EN vergeet niet om de coupon te vermelden!!!


Trainen op de velden van de bekendste voetbalclub in Nederland ?? Dat kan !! van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
05-02-2016

Trainen op de velden van de bekendste voetbalclub in Nederland ?? Dat kan !!

Techniektraining op de velden van de bekendste amateurvereniging in Nederland?? DAT KAN !! In september 2016 geven we weer 10 zeer leerzame techniektrainingen, om je balvaardigheid NOG veel beter te maken. Schrijf je NU in op onze website www.baltechniek.nl, zodat je verzekerd bent van een plaats. Iedere cursist krijgt GRATIS het inmiddels zeer gewilde Baltechniek Voetbalshirt van het merk Macron, ECHT HELEMAAL GRATIS, wanneer je je NU aanmeld !!!! MAAAAAAAAAARRRRRRRRRR, vol = vol !


De Baltechniek voetbaltraining .....................................update van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
22-10-2015

De Baltechniek voetbaltraining .....................................update

Baltechniek Voetbaltraining ......................de BESTE training voor de jeugdspeler !


De Baltechniek voetbalcursus .........................update van Baltechniek Voetbaltraining thumbnail
26-03-2015

De Baltechniek voetbalcursus .........................update

De Baltechniek voetbalcursus ............................update....gratis inschrijven najaarstraining, met een GRATIS uniek Macron BALTECHNIEK VOETBALTRAINING voetbalshirt !!!