Bedrijfsafval ophalen

Bedrijfsafval ophalen van ContainerService.nl

Door: ContainerService.nl  20-09-2013
Trefwoorden: Hout, Glas, Recycling

Bedrijven in regio Randstad Noord hebben diverse stromen afval. Wij adviseren deze bedrijven waarom het nuttig en noodzakelijk is om afval in monostromen te scheiden. Bijvoorbeeld het scheiden van oud papier, karton, plastic (kunststof), hout, groenafval en glas. Door de juiste containers te plaatsen maken we het voor bedrijven eenvoudig om bedrijfsafval te scheiden. Dit gescheiden restmateriaal zamelen we in wanneer de klant dit wenst. Bijvoorbeeld twee keer per week. Of een keer per maand. Het ingezamelde afval zien wij als een grondstof. Wij doen er dan ook alles aan om het gescheiden materiaal zo hoogwaardig mogelijk te verwerken. Hierdoor wordt het meeste materiaal gerecycled.

Trefwoorden: Afval, Banket, Bedrijfsafval, Brood, Frituurvet, Glas, Groenafval, Hout, Karton, Klein chemisch afval, Klein gevaarlijk afval, Kunststof, Organisch Afval, oud papier, Oudpapier, Piepschuim, Plastic, Plastic Afval, Recycling,

Andere producten en diensten van ContainerService.nl

Archiefvernietiging van ContainerService.nl thumbnail
20-09-2013

Archiefvernietiging

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om vertrouwelijk papier te vernietigen volgens strenge richtlijnen van CA+, papiervernietiging of archiefvernietiging noemen we dat.


Container huren van ContainerService.nl thumbnail
20-09-2013

Container huren

Verhuur van diverse afvalcontainers die uw organisatie helpen met het scheiden van afval.