Gebra EVM

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 18 , 2211 GC Noordwijkerhout, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Gebra EVM

Gebra is van oorsprong een familiebedrijf dat is ontstaan in 1952. Door jarenlange ervaring in de branche en het hoge kennisniveau binnen onze organisatie kunnen wij u voorzien van een gedegen advies en praktische oplossingen op maat.

Wij verzorgen het gehele installatie traject, van ontwerp tot en met de installatie. Ook voor preventief onderhoud, het oplossen van storingen en voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.
Gebra is werkzaam in onderstaande markten:
- Utiliteit
- Industrie
- Agrarische markt
- Particulier

Voor deze markten hebben wij meerdere specialisten in huis die u van dienst kunnen zijn. Hier vindt u een overzicht van onze hoofdactiviteiten.

Sinds 2010 werken Gebra B.V., Van Asten Elektrotechniek en Van Asten Installatietechniek samen en zijn in één holding ondergebracht. De samenwerking heeft tot doel een rendabel bedrijf te vormen dat een totaaloplossing met de beste prijs- prestatieverhouding kan bieden voor haar klanten. Bekijk hier de website van Van Asten Elektrotechniek en Van Asten Installatietechniek

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Household Appliances

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gebra EVM in Dorpsstraat 18, Noordwijkerhout Zuid-Holland 2211 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Noordwijkerhout Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordwijkerhout 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordwijkerhout Zuid-Holland, 2211 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826500]