Gemeente Noordwijkerhout

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenweg 4 , 2211 CC Noordwijkerhout, Zuid-Holland

E-mail

Over Gemeente Noordwijkerhout

De gemeente Noordwijkerhout ligt in het Hart van de Bollenstreek, gelegen tussen de bollenvelden, de duinen en de bruisende Noordzeekust en vlakbij grote steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam.
De gemeente bestaat uit twee dorpskernen: De Zilk en Noordwijkerhout, met ieder hun eigen identiteit. De 126.000 inwoners, waarvan 2.100 in De Zilk, wonen er met veel plezier.
Noordwijkerhout is een kleurrijke gemeente. Niet alleen door de prachtige fleurige omgeving maar ook de vele kleurrijke activiteiten zoals het carnaval, het Bloemencorso en de kermis, leveren hier een bijdrage aan.
De gemeente Noordwijkerhout doet de naam 'Hart van de Bollenstreek' alle eer aan met het grootste oppervlak aan kleurrijke bollenvelden in de streek. In het voorjaar worden Noordwijkerhout en De Zilk omringd door bollenvelden, die in bloei staan. De vele velden met narcissen, tulpen en hyacinten leveren een prachtig schouwspel op.
De gemeente kent vele fiets- en wandelroutes in en om de gemeente. Gedurende het seizoen zijn er vele activiteiten en evenementen. Deze zorgen voor een ontspannen en levendige sfeer in het centrum. De gezellige terrasjes in het centrum van Noordwijkerhout, gelegen rond de prachtige monumentale Witte kerk, leveren hier een bijdrage aan.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Zo
-
Wo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Noordwijkerhout in Herenweg 4, Noordwijkerhout Zuid-Holland 2211 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Noordwijkerhout Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordwijkerhout Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordwijkerhout Zuid-Holland, 2211 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823291]