Geers Zonwering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Ambacht 6 , 2631 RJ Nootdorp, Zuid-Holland

E-mail

Over Geers Zonwering

Geers Zonwering is een familiebedrijf met al ruim 30 jaar ervaring in zonwering, wij geven u een persoonlijk advies en deugdelijke montage door onze eigen monteurs. Hierdoor is onze kwaliteit altijd gewaarborgd. Wij leveren alle voorkomende zonwering voor buiten, maar ook Raamdecoratie voor binnen. Rolluiken en horren behoren ook tot ons assortiment net als terrasoverkappingen voorzien van veiligheidsglas.
Wij zijn ook uw dealer voor Plameco plafonds, dit zijn hoogwaardige kunststof plafonds welke iets verlaagd worden aangebracht en waar direct verlichting ingebouwd kan worden. Deze strakke plafonds zijn zowel voor een klassieke inrichting als voor een moderne inrichting geschikt.
In onze showroom kunt u al onze produkten zien en kunnen we u een goed advies en uitleg geven over onze produkten.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Geerszonwering

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Geers Zonwering in Laan van Ambacht 6, Nootdorp Zuid-Holland 2631 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nootdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nootdorp Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nootdorp Zuid-Holland, 2631 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760039]