Met het mes op tafel

Met het mes op tafel van Main Sales Europe B.V.

Door: Main Sales Europe B.V.  28-11-2011
Trefwoorden: Groothandel, Relatiegeschenken, Promotie

Uit een catalogus met een haast ontelbaar aantal mogelijkheden valt dit jaar iets op. Eindejaarsgeschenken, kerstpresentjes en kerstpakketten waren veelzijdig en er was niet een duidelijke lijn te herkennen in al deze mogelijkheden. Dit jaar is er echter een duidelijke trend zichtbaar, kookgerelateerde relatiegeschenken en dan met name messensets zijn bijzonder opvallend populair.   

Of het nu basic messenset is of een set van het merk Jamie Oliver, Paul Bocuse of bijvoorbeeld Laguiole, de bestellingen stromen door. Het voordeel van een messenset is dat er een brede prijsklasse is, zo is er voor ieder iets wils.  

Of de nog altijd populaire kookprogramma's bekend van tv ermee te maken hebben staat niet vast, maar lijkt stiekem toch een belangrijk aandeel hierin te hebben. Ook de goede voornemens van werknemers om het nieuwe jaar (een poging tot) gezonder te gaan leven staat aan de basis van een messenset als eindjaarsgeschenk. ( Zie hier voor de mooiste messenset: (http://www.mainsales.nl/messenset/4/319.htm )  

De meeste sets lenen zich ook nog eens uitstekend voor een mooie lasergravure. Een bedrukking kan uiteraard ook, maar dit maakt de messen ongeschikt voor de vaatwasser gezien het feit dat dan de bedrukking sneller slijt.

Trefwoorden: Bedrukken, Geschenken, Groothandel, Promotie, Promotieartikelen, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken

Andere producten en diensten van Main Sales Europe B.V.

02-05-2011

Relatiegeschenk van de week!

Een opvallende en kwalitatief hoogwaardige drinkfles van het merk Tacx zorgt voor veel zichtbaarheid voor uw logo of beeldmerk!


13-04-2011

Strandballentijd

Goedkoop relatiegeschenk, te bedrukken. Erg voordelig door lage prijs en snelle levertijd


14-03-2011

Beach Bungy, hét zomerse relatiegeschenk

Nooit meer ongemakken op het strand, uniek geregistreerd product!


14-03-2011

Met de baas in bad

Extra veel exposure voor uw naam of website met deze originele badeendjes


Goede wijn behoeft…. van Main Sales Europe B.V. thumbnail
15-10-2010

Goede wijn behoeft….

… niet duur te zijn! Zeker niet wanneer u het als een relatiegeschenk wilt inzetten kunt u niet aankomen met


24-09-2010

Zingende Kerstman

Kerst


01-06-2010

Main Sales Europe B.V. de nieuwe hoofdsponsor van eerste klasser SV Nootdorp

Main Sales zal met ingang van het seizoen 2010-2011 de nieuwe hoofdsponsor zijn van de onlangs gepromoveerde voetbalvereniging SV Nootdorp.


27-04-2010

Een natte Koninginnedag?

Aanstaande vrijdag is het weer zover, Koninginnedag 2010. Na het Apeldoorns debakel van vorig jaar belooft het dit jaar weer


13-04-2010

Main Sales op trendjacht

De markt van relatiegeschenken en promotiemateriaal is er een van veel veranderingen en nieuwe trends. Om helemaal bij te blijven