Dierenkliniek Rijngeest

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: President Kennedylaan 260 , 2343 GX Oegstgeest, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek Rijngeest

Ons ideaal is een moderne, goed geoutilleerde praktijk waarin wij alle mogelijkheden hebben die wij wenselijk achten om tot een goede praktijk uitoefening te komen, waarin wij en al onze medewerkers op een prettige manier samenwerken om tot een voor u en uw huisdier zo optimaal mogelijke behandeling te komen.

Naast de spreekuren, die bedoeld zijn voor eenvoudige behandelingen en onderzoeken, hebben wij ook elke dag een operatie schema, vanaf 09.00. Op dinsdag en donderdag morgen worden ook in Rijnsburg operaties en ingrepen uitgevoerd. Al deze behandelingen zijn natuurlijk alleen op afspraak. Bij het maken van de afspraak krijgt u ook de exacte tijd waarop uw dier verwacht wordt, aangevuld met eventuele voorschriften (nuchter zijn, medicijnen voor de operatie etc).

We hebben heel veel mogelijkheden in onze eigen kliniek om u en uw dier van dienst te zijn. Veel meer informatie vindt u op onze site.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oegstgeest Zuid-Holland

Is Dierenkliniek Rijngeest in President Kennedylaan 260, Oegstgeest Zuid-Holland 2343 GX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthopedie diensten in Oegstgeest Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oegstgeest Orthopedie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oegstgeest Zuid-Holland, 2343 GX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822926]