Gelimiteerd aantal HB Special’s te koop in 2009

Gelimiteerd aantal HB Special’s te koop in 2009 van Huet Brothers

Door: Huet Brothers  14-01-2009

Sinds de lancering van de HB Special in 2007 zijn de Huet Brothers meermalen benaderd, om naast het originele concept, een gelimiteerde oplage van HB Specials voor de verkoop te bouwen.

Huet Brothers heeft besloten op dit verzoek in te gaan en de mogelijkheid open te stellen een HB Special te bestellen. De HB Special is een auto geïnspireerd op de Le Mans racers uit de jaren 50 en speciaal ontwikkeld voor sportieve rijders. De body van de HB Special is van koolstofvezel, het interieur van aluminium. De aandrijflijn is afkomstig uit een Triumph TR6. De 2.5 liter motor wordt op geboord naar 2.7 liter en krijgt Honda zuigers. De auto weegt 750 Kg en komt in 3 verschillende uitvoeringen; 160pk, 180pk of een 210+ supercharged versie.

Begin 2009 kan met de productie gestart worden. Vanzelfsprekend zullen klanten nauw bij het project betrokken worden en krijgen de keuze uit een uitgebreide lijst met verschillende opties. Naast de keuzes die standaard mogelijk zijn als kleuren/two-tone combinaties, optie tot een LSD en overdrive, worden nu ook extra opties gegeven zoals de keuze van een persoonlijke stoel en de daarbij gewenste vormgeving voor klanten. Uiteraard wordt de benodigde 'dress code' meegeleverd. Door de keuze van materialen en onderdelen kan ieder erkend garagebedrijf het onderhoud uitvoeren, maar dit kan ook door de Huet Brothers zelf gedaan worden.