NewDiet Care BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Kempenaerstraat 23 A , 2341 GG Oegstgeest, Zuid-Holland

E-mail

Over NewDiet Care BV

Afvallen !

Misschien loopt u al langer rond met het idee nu écht iets aan uw overgewicht te doen. Stel het niet steeds weer uit maar dóe het. NewDietCare biedt u de mogelijkheid op een veilige, doeltreffende en snelle manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.

Overgewicht of obesitas is een van de grote maatschappelijke problemen van deze tijd. De gemiddelde maaltijd bevat tegenwoordig teveel vet en teveel suiker, mede doordat steeds meer mensen kant-en-klaar eten. Overgewicht vormt niet alleen een probleem voor de gezondheid maar brengt tevens veel sociale problemen met zich mee, zoals futloosheid, onzekerheid en schaamte. Ieder mens voelt zich prettiger met een gezond gewicht in plaats van overgewicht.

NewDietCare stelt voor volwassenen met overgewicht een behandelprogramma op waarmee u afvalt aan de hand van het Prodimed proteïnedieet.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Weight Loss Treatment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NewDiet Care BV in de Kempenaerstraat 23 A, Oegstgeest Zuid-Holland 2341 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oegstgeest Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oegstgeest Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oegstgeest Zuid-Holland, 2341 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817105]