Barbecue

Door: San-t Catering  08-09-2011
Trefwoorden: Catering, Bedrijfsuitje, Feesten

Voor welke gelegenheid dan ook, wij hebben voor u de passende Barbecue. U kunt er voor kiezen dat wij alles voor u doen, ook het bakken van het vlees en de vis, maar u kunt er ook voor kiezen om de produkten te laten bezorgen op een locatie naar uw keuze. Wij leveren een gasbarbecue inclusief gas, de gewenste produkten, kijk voor ideeën voor uw barbecue eens op onze site. Heeft u een budget en voldoen deze bbq's niet? Laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u! Personeelsfeest, Bruiloft of Vrijgezellenfeest, niets is ons te gek!

Trefwoorden: Barbecue, Bbq, Bedrijfsfeest, Bedrijfsuitje, Catering, catering alphen aan den rijn, catering hazerswoude dorp, catering hazerswoude rijndijk, catering leiden, catering oegstgeest, Catering op maat, catering rijnwoude, catering voor kinderfeestje, Feesten, offerte catering aanvragen, Party,

Andere producten en diensten van San-t Catering

08-09-2011

Buffetten

Voor onze buffetten selecteren wij ook weer de beste produkten voor u, welke met zorg zullen worden bereid. Afhankelijk van uw wensen zullen wij het buffet bij u, op de door u gewenste locatie bezorgen. Uiteraard horen hierbij de benodigde materialen, welke gewoon weer vies retour kunnen, wij verzorgen de schoonmaak hiervan voor u!