Villa Beukenhof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terweeweg 2 4 , 2341 CR Oegstgeest, Zuid-Holland

E-mail

Over Villa Beukenhof

Een mooiere plek voor privé en zakelijke ontmoetingen is haast niet denkbaar. Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof met restaurant-bar-lounge La Société biedt u nagenoeg alles.
Een gezellige bar voor een aperitief of after dinner drink, een warm restaurant met een vleugje Parijs, een zomerterras midden in de tuin, een eeuwenoude beuk, relaxte loungezitjes, heerlijke hotelkamers, zakelijke en feestruimtes, een cigar room... Ontdek en geniet!

Noot: Het historische karakter van het hotel biedt sfeer en comfort maar brengt ook beperkingen met zich mee; er is geen lift aanwezig. De hotelkamers en Suites zijn gesitueerd op de eerste of tweede etage en bereikbaar via een trap.

Villa Beukenhof is direct gelegen aan de meest exclusieve winkelstraat van Oegstgeest, waar je de betere mode- en interieurwinkels vindt. Niet ver van Leiden met zijn musea, Corpus ‘reis door de mens’, nabij het strand van Noordwijk en het Hollands plassengebied.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/villa.beukenhof/

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Villa Beukenhof in Terweeweg 2 4, Oegstgeest Zuid-Holland 2341 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Oegstgeest Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oegstgeest Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oegstgeest Zuid-Holland, 2341 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821793]