Brandblusstore

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalweg 26 , 3233 KK Oostvoorne, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Brandblusstore

Brandblussers in Brandblusstore.nl

Brandblussers vormen onze corebusiness in Brandblusstore, we bieden u een uitgebreid assortiment voor particulier of in het bedrijf. Zoekt u bijvoorbeeld naar een schuimblusser of poederblusser? U vindt ze online, net als CO2 blussers, spray brandblussers en een aantal andere modellen. We zorgen er met de verschillende brandblussers voor dat u een beginnende brand kunt blussen. Brandblusser kopen voor in de keuken of voor onderweg? Uiteraard kunt u ook brandblussers voor in de auto, de boot of in de camper bestellen.

Naast de schuimblusser, poederblusser en de andere brandblussers vindt u bij ons online een groot aantal andere producten op het gebied van brandpreventie, in de meest brede zin van het woord. U kunt daarbij denken aan blusdekens en vluchtladders, waar u zowel thuis als bedrijfsmatig uitstekend gebruik van kunt maken. Zoekt u naar een brandveiligheid set, rookmelder een koolmonoxidemelder, noodverlichting of andere producten op het gebied van brandpreventie? Een brand voorkomen is beter, dus zorg hiermee voor een veilige situatie en ben voorbereid zo bent u verzekerd van een goede brandpreventie.

Brandpreventie

Brandmelders, rookmelders en koolmonoxidemelders online kopen, ook dat kan in brandblusstore. Naast deze brandmelders hebben we ook hittemelders brand- rookmelders die koppelbare zijn en combi melders die CO en rook kunnen detecteren. Wist u dat er gemiddeld 40 binnenbranden waarvan 15 woningbranden per dag in Nederland zijn? Zorg voor goed werkende brand- rookmelders voor thuis of in het bedrijf.

Brandblusstore

We maken als Brandblusstore.nl onderdeel uit van Royal Safety Group B.V. Dit betekent niet alleen dat we beschikken over een jarenlange en uitgebreide ervaring op het gebied van (brand)veiligheid, we beschikken daarnaast over monteurs die de keuringen en het onderhoud van uw brandblussers en brandslanghaspels kunnen uitvoeren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BrandblusstoreRoyalsafetygroup/
Twitter: https://twitter.com/brandblusstore2

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brandblusstore in Dalweg 26, Oostvoorne Zuid-Holland 3233 KK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oostvoorne Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostvoorne Zuid-Holland, 3233 KK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814014]