Bulldog Media

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langeweg 1 B , 3233 LM Oostvoorne, Zuid-Holland

E-mail

Over Bulldog Media

Je wilt een unieke website of een succesvolle webshop laten maken ?
Dan zit je goed bij Bulldog Media. Wij ontwikkelen betaalbare en professionele websites en webshops die er bovendien mooi uitzien. Want jouw nieuwe website of webshop moet natuurlijk wel het visitekaartje worden van jouw bedrijf.
Wij bouwen de websites in Wordpress. Wordpress biedt een zeer uitgebreid CMS en bovendien is de website uit te breiden met vele functionaliteiten. De webshops bouwen wij met OpenCart. Deze kun je online geheel zelf onderhouden en zijn goed vindbaar in Google.
Elke website en webshop wordt responsive gemaakt !
Want heb je eraan gedacht dat tegenwoordig ook 80% van de smartphones wordt gebruikt om websites of webshops mee te bekijken ? Dat zijn ruim 6 miljoen internetters !

Vormgeving en drukwerk
Dat grafische vormgeving een heel belangrijk aspect is van het gezicht van jouw bedrijf, is een feit. De uitstraling van jouw logo/huisstijl bepaalt het beeld wat jouw klanten of opdrachtgevers van jouw onderneming hebben. Wij geven jouw bedrijf of product een eigen gezicht.
Wij werken nauw samen met een grote drukkerij waardoor wij kwalitatief drukwerk kunnen leveren voor scherpe prijzen. Bovendien kunnen we snel leveren. Daarom ben je voor drukwerk ook bij Bulldog Media aan het juiste adres, als particulier, vereniging, klein maar ook als groot bedrijf.

Mobiele website
Het mobielvindbaar.nl is ook een onderdeel van Bulldog Media. Kort samengevat houdt het in dat je met een mobiele telefoon heel snel een bedrijf kunt vinden en met slechts één handeling het adres of telefoonnummer voor handen hebt. Dit komt doordat de mobiele website wordt gemaakt van iconen.

Voor meer informatie over alles wat Bulldog Media nog meer voor jou kan betekenen, kun je een kijkje nemen op onze website: www.bulldogmedia.nl. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 0181-851389 maar mailen kan natuurlijk ook [email protected]

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/BulldogMedia_NL

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bulldog Media in Langeweg 1 B, Oostvoorne Zuid-Holland 3233 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oostvoorne Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostvoorne Zuid-Holland, 3233 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821564]