Dierenkliniek Het Overbosch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heveringseweg 41 , 3233 SB Oostvoorne, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek Het Overbosch

Bij onze dierenklinieken bent u aan het juiste adres voor de beste medische zorg voor uw huisdier. U kunt bij ons terecht voor uw gezelschapsdieren, dit kan van een kleine hamster tot aan grote hond of zelfs een reptiel.

Wij beschikken over twee goed geoutilleerde dierenklinieken met op beide locaties o.a. digitale rontgenapparatuur, gasnarcose met uitgebreide bewaking, tandheelkunde, bloedanalyse, opname, infuuspomp, couveuse en alleen in Oostvoorne ook echografie. Hierdoor kunt u behalve voor de routine behandelingen ook bij ons terecht voor uitgebreidere diagnostiek en operaties.

Vanuit Oostvoorne behandelen wij paarden en pony's uitsluitend voor klanten welke met hun kleine huisdieren bij ons ingeschreven staan. Dit kan alleen op het eiland Voorne Putten. Er werken twee paardenartsen op de praktijk.

De juiste diagnose en behandeling staan bij ons centraal, met aandacht voor u en uw dier. Voor een normaal consult wordt dan ook altijd minimaal 15 minuten ingepland.

Om te garanderen dat uw huisdier wordt behandeld volgens de nieuwste inzichten, volgen onze dierenartsen elk jaar cursussen en conferenties en blijven wij onze onderzoeksmogelijkheden uitbreiden.

Of het nu gaat om een consult, een jaarlijkse controle, een second opinion of gewoon een zak voer, ons team staat voor u klaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dierenkliniekhetoverbosch

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oostvoorne Zuid-Holland

Is Dierenkliniek Het Overbosch in Heveringseweg 41, Oostvoorne Zuid-Holland 3233 SB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Oostvoorne Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostvoorne Zuid-Holland, 3233 SB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818934]