Hofstede Tandartspraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Letteweg 4 , 3233 AG Oostvoorne, Zuid-Holland

E-mail

Over Hofstede Tandartspraktijk

Wij zijn van mening dat tandheelkunde heel persoonlijk is.
In het heden zie je de sporen van het verleden. Dit heeft te maken met hoe iemand tandheelkunde beleefd heeft en met de slijtage en het onderhoud van het gebit.
Wat voor de ene klant een goede oplossing lijkt te zijn, hoeft voor een ander niet de perfecte oplossing te zijn voor zijn of haar gebit. In gezamenlijk overleg wordt er een plan gemaakt om zolang mogelijk een acceptabele functie en esthetiek te behouden. Rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van de klant wordt er gezocht naar reële oplossingen.

Naast (jaarlijkse)controles doen wij ook diverse speciale behandelingen, voor meer info raadpleeg alstublieft onze website.

Tandarts Hofstede heeft de opleiding tandheelkunde gevolgd van 1985 tot 1990 en met diploma tandarts afgerond. De tandarts is ingeschreven in het BIG-register (hierin wordt ongeoorloofde uitoefening van de tandheelkunde bestreden en is de mogelijkheid geregeld van verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid).
Tandarts Zuozaite heeft haar opleiding eind 2009 afgerond en is hierna naar Nederland gekomen. Sinds 2010 staat ook Ieva in het BIG-register.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oostvoorne Zuid-Holland

Is Hofstede Tandartspraktijk in Burg Letteweg 4, Oostvoorne Zuid-Holland 3233 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Oostvoorne Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostvoorne Zuid-Holland, 3233 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815812]