Nauman Van der Starre Advocaten en Mediators

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Pinnepot 14 , 3233 LP Oostvoorne, Zuid-Holland

E-mail

Over Nauman Van der Starre Advocaten en Mediators

Nauman Van der Starre is een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor. De advocaten hebben een no-nonsense mentaliteit. Wij staan midden in de samenleving en vierkant achter onze cliënten!

Zowel als advocaat als als mediator kunnen wij u bijstaan. Of het nu in onderhandelingen of in een procedure is, wij staan u met raad en daad ter zijde. Het streven is altijd om uw probleem zo snel mogelijk en het liefst zonder procedure op te lossen door middel van overleg en onderhandeling. Mocht dit echter niet lukken of voor u niet tot het beste resultaat leiden, dan zullen wij in een procedure voor u strijden.

Onze advocaten zijn beide werkzaam in een algemene praktijk. Daarnaast heeft het kantoor twee specialisaties: personen- en familierecht en arbeidsrecht. U kunt onder andere bij ons terecht voor echtscheidingen, beëindiging samenleving, alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, het opstellen van een ouderschapsplan, boedelscheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en pensioenkwesties. Ook voor het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst of in geval van een ontslag op staande voet of ontbinding van een arbeidsovereenkomst bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u naast gedegen rechtshulp ook inlevingsvermogen wenst en betrokkenheid in plaats van een afstandelijke relatie, neemt u dan contact met ons op. Belt u ons gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/nvdsadvocaten/

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Nauman Van der Starre Advocaten en Mediators in De Pinnepot 14, Oostvoorne Zuid-Holland 3233 LP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oostvoorne Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostvoorne Zuid-Holland, 3233 LP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826304]