Royal Safety Group

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalweg 26 , 3233 KK Oostvoorne, Zuid-Holland

E-mail

Over Royal Safety Group

ROYAL SAFETY GROUP B.V. is een firma die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van allerlei soorten blus- en veiligheidsmiddelen voor bedrijven en consumenten.

Wij kunnen u prijstechnisch zeer scherpe aanbiedingen doen en binnen drie tot vijf dagen leveren door heel de Benelux. Voor grote projecten kunt u altijd een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers die u kan adviseren en een offerte op maat kan maken.

Tevens verzorgen wij controles en keuringen op uw bestaande materialen en kunnen wij u voordelige onderhoudscontracten aanbieden. Wij zijn continu bezig ons assortiment uit te breiden en te verbeteren binnen ons webwinkelplatform. Mocht u een product willen bestellen die wij niet in onze webwinkels hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

U kunt ons bereiken op 010-2681927 of via de e-mail [email protected]

Diensten
Royal Safety Group B.V. is jaar en dag een toonaangevende onderneming in het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van branddetectie, brandbeveiliging, brandpreventie en nabehandeling.

De onderneming is gevestigd in het Rotterdamse havengebied en levert haar diensten aan particulieren, midden -en kleinbedrijf en grote multinationals. Het is mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs om een plan te maken welke perfect aansluit op uw brandpreventie wensen.

Het is van groot belang dat u als gebruiker regelmatig controles uitvoert op de apparatuur en installatie(s) én dat er preventief onderhoud door een erkende onderhoudsfirma wordt gepleegd. Alleen dan bestaat de zekerheid dat in geval van brand de voorzieningen betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.

Indien u informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via 010-2681927 of [email protected]

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Royal Safety Group in Dalweg 26, Oostvoorne Zuid-Holland 3233 KK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oostvoorne Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostvoorne Zuid-Holland, 3233 KK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226938]