Coachend Paard

Afdrukken

Is Coachend Paard incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peperstraat 38 , 2969 AZ Oud-alblas, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Coachend Paard

Coachend Paard wil een plaats zijn waar bijzondere dingen gebeuren. Een plek waar trainingen, workshops, vergaderingen en coaching gesprekken volledig tot hun recht komen. Niet op de laatste plaats is de unieke atmosfeer van onze locatie en de aanwezigheid van de paarden, een van de redenen van het succes. Coachend Paard wil voelen als een warm bad; een plaats waar een ieder zich na binnenkomst direct thuis voelt.

Mensen kunnen veel leren van de eerlijke en oprechte manier waarop paarden in het leven staan. Door hun directe reacties op ons gedrag laten de paarden ons zien wie we zijn en hoe we denken, handelen en samenwerken.

Als trainer en coach zie ik het als mijn missie om mensen door middel van paardencoaching, en dus door middel van het directe contact met de paarden en de natuur, dichter bij zichzelf te brengen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van het individu en in het verlengde daarvan het team en de organisatie.

Francisca M. StalemanCoachend Paard is een Bureau voor Talent-, Team & Organisatieontwikkeling
Wij zijn gespecialiseerd in:

* Individuele Coaching

* Trainingen op het gebied van Leiderschap

* Teambuilding & -ontwikkeling

* Assessments

* Organisatieadvies & -ontwikkeling

* Verandertrajecten

* Bedrijfs-, Team- & Afdelingsuitjes

* Paardencoaching

* Workshops

Kaart

Is Coachend Paard in Peperstraat 38, Oud-alblas Zuid-Holland 2969 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Ontwikkeling diensten in Oud-alblas Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oud-alblas Persoonlijke Ontwikkeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oud-alblas Zuid-Holland, 2969 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813621]