Fysiotherapie en Manuele Therapie Swart en Pruijssers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ravelstraat 3 , 3261 JB Oud-Beijerland, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie en Manuele Therapie Swart en Pruijssers

Praktijk Poortwijk bestaat sinds 1998. We begonnen in het gebouw van ‘Zuidwester’ aan de van Schendelstraat te Oud-Beijerland, zijn in 2002 verhuisd naar de Bachlaan, in het zogenaamde Atrium, en sinds 2005 zijn we gevestigd aan de Ravelstraat 3.

In April 2012 opent de vestiging aan de Mirretuin in Rotterdam IJsselmonde haar deuren, terwijl we in Oud Beijerland gewoon blijven bestaan.

Onze visie is: therapie, waarbij de patiënt centraal staat. Aandacht is hierbij het sleutelwoord. Het is goed patiënten te laten oefenen, maar we moeten de massage en mobilisatie-technieken zeker niet vergeten. En tijdens het oefenen dient optimaal te worden begeleid.

We hebben een bescheiden oefenzaal, voorzien van de modernste apparatuur, welke ook geschikt is om vorderingen van patiënten te meten. De oefenzaal wordt nooit door meer dan vier mensen tegelijk gebruikt, zodat wij altijd eenieder voldoende aandacht kunnen geven.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie en Manuele Therapie Swart en Pruijssers in Ravelstraat 3, Oud-Beijerland Zuid-Holland 3261 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Oud-Beijerland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oud-Beijerland Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oud-Beijerland Zuid-Holland, 3261 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227143]