Koko Dierenspeciaalzaak en Vijvercentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Randweg 19 , 3263 RA Oud-Beijerland, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Koko Dierenspeciaalzaak en Vijvercentrum

Koko is met een historie van bijna 40 jaar, toonaangevend in de regio op het gebied van de recreatieve dierhouderij. Koko is een echte speciaalzaak en heeft daarom haar focus gelegd op het zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn van haar klanten. Het pand van ruim 1000 vierkante meter is gevestigd aan de rand van Oud-Beijerland wat Koko zeer makkelijk bereikbaar maakt. Het beschikt over een eigen parkeerplaats wat het afhalen van grote balen vergemakkelijkt.

Met een bezetting van zes vakbekwame, gediplomeerde en vooral enthousiaste medewerkers heten wij u elke dag een warm welkom en helpen wij u graag! Daarnaast beschikt Koko over een zeer ruim assortiment van meer dan 7.000 artikelen voor de hond, kat, vogels, tropische- en vijvervissen, hengelsport en ruitersport.

Koko ziet elke dag als een nieuwe uitdaging en probeert haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn doormiddel van de juiste adviezen en producten is onze missie. Daar elke dag in te willen groeien is onze visie.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Food & Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oud-Beijerland Zuid-Holland

Is Koko Dierenspeciaalzaak en Vijvercentrum in Randweg 19, Oud-Beijerland Zuid-Holland 3263 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Katten diensten in Oud-Beijerland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oud-Beijerland Katten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oud-Beijerland Zuid-Holland, 3263 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815667]