Koni BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korteweg 2 , 3261 NH Oud-Beijerland, Zuid-Holland

E-mail

Over Koni BV

KONI ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hydraulische schokdempers en schoksystemen van hoge kwaliteit en prestatieniveau. De KONI producten zijn bestemd voor personenauto’s, raceauto’s, bussen, vrachtauto’s en zwaar transport, aanhangers en trailers, spoorwegtransport en industriële toepassingen, zoals bruggen.

KONI Automotive After Market schokdempers, veerpoten en dempersystemen zijn gemaakt van superieure kwaliteit en met het hoogst mogelijke prestatieniveau. KONI Original Equipement (OE) producten zijn speciaal ontworpen voor productie in kleinere aantallen. Deze productlijnen zijn bijvoorbeeld bestemd voor de niche modellen en series van belangrijke OE producenten.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shock Absorbers & Struts

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koni BV in Korteweg 2, Oud-Beijerland Zuid-Holland 3261 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Oud-Beijerland Zuid-Holland, 3261 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818858]