Moderne installatietester aanschaffen? Zo maakt u de juiste keuze.

Door: KWx  01-10-2013
Trefwoorden: Installatietesters

Het aanbod installatietesters is anno 2013 zeer compleet te noemen, welke installatietester is geschikt voor uw werkzaamheden? En waar moet u op letten bij de aanschaf van een NEN1010 installatietester? Op onze website geven wij u een overzicht van de belangrijkste kenmerken en eigenschappen van moderne installatietester. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor het aanvragen van een demonstratie en meer informatie. Zie onze website: http://www.kwx.nl/installatietester-keuzehulp.aspx

Trefwoorden: Installatietesters

Ander nieuws en updates van KWx

Testen van isolatiebewaking op aggregaten van KWx thumbnail
18-07-2013

Testen van isolatiebewaking op aggregaten

Isolatiebewaking kent in Nederland globaal twee toepassingsgebieden: medische ruimten en mobiele installaties (aggregaten). Voor beide situaties geldt dat er


Eurotest PV - De complete tester voor PV installaties van KWx thumbnail
07-12-2012

Eurotest PV - De complete tester voor PV installaties

KWx introduceert twee testinstrumenten van Metrel voor het inspecteren van Photo Voltaïsche installaties, de EurotestPV en de EurotestPV Lite. Vanwege de uiterst complete combinatie van PV-test, installatietester en PQ analyser is de EurotestPV een uniek testinstrument.


De stroomtang die overal past! van KWx thumbnail
03-12-2012

De stroomtang die overal past!

De MA4000D heeft een grotere lus diameter (100 mm) en heeft een stroombereik tot 4000 ampère. Tenslotte: de DigiFlex serie is attractief geprijsd. DigiFlex, de stroomtang die overal past, ook in uw budget.


PEL102 en PEL103 - Beheers energie en energiekosten van KWx thumbnail
03-12-2012

PEL102 en PEL103 - Beheers energie en energiekosten

De beide PEL’s zijn compatibel met een groot assortiment stroomtangen en de tangen worden automatisch herkend zodra ze zijn aangesloten.


Waarom PV-panelen inspecteren? van KWx thumbnail
29-11-2012

Waarom PV-panelen inspecteren?

De norm EN62446 geeft aan hoe deze PV-installaties geïnspecteerd moeten worden, de nieuwe Eurotest PV-testers geven het resultaat op basis van deze norm.