MM LAB BV - Milieu en Metaalmetingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kwakscheweg 4 A , 3261 LG Oud-Beijerland, Zuid-Holland

E-mail

Over MM LAB BV - Milieu en Metaalmetingen

M.M.Lab BV is een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium wat in 1999 is begonnen met haar werkzaamheden. De core business is het uitvoeren van eindcontroles na asbestverwijdering.

Gedurende de loop der jaren zijn er vele laboranten opgeleid om zodoende te voldoen aan het streven van M.M.Lab BV: een veilige situatie creëren van een gebouw of object nadat het asbest is verwijderd conform de vigerende wet- en regelgeving.

Men heeft in eerste instantie kantoor gehouden in Oude-Tonge. Nadat er in de loop der jaren steeds meer klanten zijn bijgekomen is men verhuist naar een locatie nabij de randstad, Oud-Beijerland (onder de rook van Rotterdam). Hier is M.M.Lab BV gevestigd sinds 2007. Vanuit deze locatie worden de diverse laboranten in Nederland aangestuurd door de centrale planning alsmede dat het laboratorium voor monsteranalyses met PLM en SEM-EDS is gevestigd.

Het werkgebied van M.M.Lab BV concentreert zich op de randstad (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam). Uiteraard worden er ook vaak genoeg uitstapjes gemaakt naar de locaties hierbuiten voor onze klanten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door (intern) opgeleide laboranten welke moeten voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en klantgerichtheid.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal, Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oud-Beijerland Zuid-Holland

Is MM LAB BV - Milieu en Metaalmetingen in Kwakscheweg 4 A, Oud-Beijerland Zuid-Holland 3261 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oud-Beijerland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oud-Beijerland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oud-Beijerland Zuid-Holland, 3261 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824490]