Dierenartsenpraktijk Ouddorp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsweg 35 , 3253 AG Ouddorp zh, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenartsenpraktijk Ouddorp

Dierenartsenpraktijk Ouddorp werkt samen met Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge en Dierenartsenpraktijk "de Wurft" in Sommelsdijk. Een jong en enthousiast team van 9 dierenartsen en 8 assistentes biedt uw huisdier hoogwaardige zorg.
In onze praktijk in Ouddorp treft u een van onze gezelschapsdierenartsen, die permanent bijgeschoold worden op het gebied van diergeneeskundige zorg voor uw huisdier.
U kunt bij ons uiteraard terecht voor allerlei advies (parasietenbestrijding, gedrag, verzorging), vaccinaties, en standaardingrepen als castratie en sterilisatie. Hiertoe zijn wij goed uitgerust met o.a. moderne gasanaesthesie-apparatuur.
Bij eventuele ziekte van uw dier vinden wij het belangrijk om samen met u een plan op te stellen. Hierbij houden we uitdrukkelijk rekening met uw wensen. Er zijn immers vaak verschillende manieren om een probleem aan te pakken.
Voor informatie kunt u altijd bellen: ma-wo-vr naar 0187-681109, en daarbuiten naar Oude-Tonge 642441 of "de Wurft" 478660.
Wij hopen u te mogen begroeten aan de Dorpsweg!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenartsenpraktijk Ouddorp in Dorpsweg 35, Ouddorp zh Zuid-Holland 3253 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Ouddorp zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ouddorp zh Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ouddorp zh Zuid-Holland, 3253 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819933]