Grinwis Garage Ouddorp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsweg 43 , 3253 AG Ouddorp zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Grinwis Garage Ouddorp

In 1987 zijn we begonnen met de bouw van een nieuw garagebedrijf aan de Dorpsweg te Ouddorp. De opening van de garage vond plaats in mei 1988 en onze voornaamste werkzaamheden bestonden toen uit reparatie en onderhoud van alle merken auto's. Ook de verkoop van auto's kwam op gang. Gedurende de eerste jaren zijn we gestart met een voorraad van 5 a 6 auto's hetgeen heden is doorgegroeid tot 25 a 30 occasions, ook het werk in de werkplaats is sterk toegenomen. Zo werd de eerste jaren nog met 2 hefbruggen gewerkt, terwijl er nu 5 in werking zijn.

In 1995 zijn we tevens begonnen met de verkoop van Ligier bromauto's. Dit is een groot succes geworden, en er hebben al veel Ligier's hun weg naar de klant gevonden. Ook van onze 'doe het zelf' wasplaats wordt veel gebruik gemaakt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Grinwis Garage Ouddorp in Dorpsweg 43, Ouddorp zh Zuid-Holland 3253 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ouddorp zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ouddorp zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ouddorp zh Zuid-Holland, 3253 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682016]