Heijnsbroek Centrum Voor Osteopathie G J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Getij 3 , 3255 TG Oude-Tonge, Zuid-Holland

E-mail

Over Heijnsbroek Centrum Voor Osteopathie G J

De praktijk in Oude-Tonge is eerst op 1 oktober 2003 gestart in Nieuwe-Tonge. Sinds november 2014 gevestigd in Oude-Tonge. Osteopathie is een onafhankelijke, specifieke gezondheidszorg die zorgt voor een verhoging van de kwaliteit van het leven, voor een pijnvermindering door het aanvatten van de oorzaak van het probleem en door te zoeken naar het primaire letsel. In de osteopathie hebben we, in vergelijking met de fysiotherapie, meer aangrijpingspunten om te komen tot een beter resultaat. Guido Heijnsbroek heeft een ruime ervaring in het diagnosticeren en aanvoelen van klachten. Voor de osteopathie werkte hij 15 jaar als fysiotherapeut. Maakt u gerust een afspraak en ervaar de osteopathie !
In het najaar van 2015 ben ik begonnen aan een verfrissende vervolgopleiding: Osteopathie Geïntegreerde Technieken volgens Frank de Bakker. Deze opleiding geeft nóg meer inzicht in het ontstaan en behandelen van klachten. Ervaar deze manier van behandelen en u zult versteld staan.
Tot dan !

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Heijnsbroek Centrum Voor Osteopathie G J in 't Getij 3, Oude-Tonge Zuid-Holland 3255 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oude-Tonge Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oude-Tonge Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oude-Tonge Zuid-Holland, 3255 TG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827415]