Vernieuwde website Entreekaarten.nl nu online!

Vernieuwde website Entreekaarten.nl nu online! van Your Communication

Door: Your Communication  09-06-2011
Trefwoorden: Entreekaarten

Begin juni 2011 is de vernieuwde website online gegaan. Op Entreekaarten.nl kan men snel, gemakkelijk en soms voordeliger entreekaarten online bestellen. Op de website zijn onder andere entreekaarten te verkrijgen voor pretparken, dierentuinen, musea, bioscopen, evenementen en concerten.

Entreekaarten online bestellen
Het bestellen van online entreekaarten wordt steeds populairder. Het vooraf bestellen van de kaartjes is gemakkelijk en voorkomt lang wachten bij de kassa’s, wat veel tijd scheelt. Daarnaast worden veel entreekaarten op Entreekaarten.nl tegen extra kortingen aangeboden, zodat mensen tegen een betaalbare prijs van een leuke dag of avond uit kunnen genieten.

Op zoek naar entreekaarten?
Kijk nu snel op de website voor meer informatie over alle entreekaarten, aanbieders en acties!
Ga direct naar:

Trefwoorden: Entreekaarten

Andere producten en diensten van Your Communication

Korting op entreekaarten voor dierentuin of attractiepark van Your Communication thumbnail
14-08-2012

Korting op entreekaarten voor dierentuin of attractiepark

Nog een dagje naar een dierentuin, attractiepark of pretpark? Op kun je tickets bestellen met extra korting. Deze maand loopt


22-04-2010

Vernieuwde website Vakantiebungalows.nl gelanceerd; keuze voor het huren van vakantiehuizen

Medio april 2010 is de geheel vernieuwde website gelanceerd. Hierop staan tal van bungalow last-minutes en vakantiehuis aanbiedingen overzichtelijk


Recessie raakt schoolreisjes niet van Your Communication thumbnail
15-12-2009

Recessie raakt schoolreisjes niet

De meeste scholen zijn traditiegetrouw in de weer om hun jaarlijkse schoolreisje met de leerlingen te plannen. De recessie doet daar niets aan af, zo blijkt uit een landelijke telefonische quickscan onder 100 scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit onderzoek is uitgevoerd door het onafhankelijke internetplatform Schoolreisjes.nl.