Dordrecht.net van start

Dordrecht.net van start van Dordrecht.net

Door: Dordrecht.net  19-03-2009
Trefwoorden: Website, Nieuws

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Hans Huisman uit Papendrecht is vanaf deze week de beheerder van de website www.dordrecht.net. Huisman was al verantwoordelijk voor de digitale broertjes uit Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. De sites maken onderdeel uit van het webdesignbedrijf Bezichtig.nu.

Op Dordrecht.net zal Dordtenaar Bert den Boer regelmatig een column verzorgen. Verder verschijnt er dagelijks nieuws en zijn er veel links te vinden naar Dordtse bedrijven en organisaties. Tevens is er een uitgebreide adressengids te vinden van organisaties in Dordrecht. De site zal de komende tijd stap voor stap worden uitgebreid.

Hans Huisman:”Websites als Papendrecht.net en Alblasserdam.net zijn niet winstgevend. De advertenties op deze sites zorgen ervoor dat in ieder geval de kosten worden gedekt. Ik denk dat de sites ooit wel voor winst kunnen zorgen, maar dat is een kwestie van een lange adem. Het kost enorm veel tijd om de sites kwalitatief goed op te bouwen en actueel te houden. De sites zijn voor mij vooral een netwerkmiddel en fungeren ook als proeftuin. Hoe meer ik ontdek over het surfgedrag van bezoekers, hoe beter ik de sites van mijn klanten kan maken."

I: www.dordrecht.net

Trefwoorden: Nieuws, Website

Contact Dordrecht.net

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share