Wordpress Website

Wordpress Website van Internetbureau Elephantcs

Door: Internetbureau Elephantcs  23-06-2011
Trefwoorden: CMS, Content Management Systeem, Content Management

WordPress Websites
Makkelijk uw website zelf beheren, zonder enige technische kennis. Dat kan met het WordPress CMS systeem. Wij bouwen WordPress websites en functionaliteiten (plugins) op maat. Van kleinschalige websites met een paar webpagina’s, tot complete webshops met registratiesystemen.

Wordpress standaardfuncties
De standaardfuncties van WordPress helpen u een heel eind op weg. Makkelijk aan de slag met webpagina’s, nieuwsberichten, afbeeldingen en video’s. Volledig controle over uw menu’s.
 
Meerdere gebruikers
Meer teamleden toegang geven tot beheer van uw website? Geen probleem. Met WordPress websites kunt u meerdere gebruikers aanmaken en toegang geven.

Zoekmachine vriendelijk
Bovendien is WordPress ideaal voor zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. U kunt per pagina trefwoorden en omschrijvingen voor zoekmachienes toevoegen. Wij ondersteunen u ook met professionele zoekmachine optimalisatie.

Uitbreidbaar
Uw website uitbreiden met nieuwe functies? Geen enkel punt. WordPress websites kunnen worden uitgebreid met plugins. Nieuwe functionaliteiten zoals een fotogallerij, formulieren, meer talen optie of een zoekoptie is dan ook geen enkel probleem.

Trefwoorden: CMS, Content Management, Content Management Systeem, Wordpress, wordpress website, Wordpress websites

Contact Internetbureau Elephantcs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share