Je bent meer

Afdrukken

Is Je bent meer incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Visschersbuurt 3 , 3356 AE Papendrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Je bent meer

JE BENT MEER werkt met mensen die zich in de context van gezin, relatie of de eigen persoonlijkheid willen ontwikkelen. Mensen die uit balans zijn omdat ze bijvoorbeeld stress of vermoeidheid ervaren, worstelen met problemen, zich niet begrepen voelen, faalangst kennen of een gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten wat ze willen of gewoon meer inzicht in hun gedrag willen krijgen en op zoek zijn naar een zinvolle richting.
JE BENT MEER kan je helpen het volgende te bereiken:
• Je kunt gezonde grenzen stellen en kiezen voor jezelf.
• Je hebt ontdekt hoe je met jezelf en anderen communiceert.
• Je accepteert jezelf en houdt van jezelf.
• Je hebt inzicht in je eigen gedrag en functioneren.
Elke coaching en training die wij bieden, zullen aangepast zijn op wat voor jou van belang is. Voor het laten slagen van het traject zijn zelfkennis en zelfreflectie, het stellen van heldere en haalbare doelen en een positieve mindsetting/motivatie belangrijke factoren. Bent jij ook uit balans of wi

Kaart

Is Je bent meer in Visschersbuurt 3, Papendrecht Zuid-Holland 3356 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Ontwikkeling diensten in Papendrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Papendrecht Persoonlijke Ontwikkeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Papendrecht Zuid-Holland, 3356 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813842]