De ManualMaster Verbetercyclus Tool

De ManualMaster Verbetercyclus Tool van ManualMaster

Door: ManualMaster  27-09-2011
Trefwoorden: Kwaliteit, Formulieren, Kwaliteitszorg

Met de ManualMaster Verbetercyclus Tool (MVT) biedt ManualMaster u een handige en pragmatische tool waarmee alle afwijkingen met de bijbehorende verbetermaatregelen geregistreerd, uitgezet, gevolgd en gerapporteerd kunnen worden. Voorbeeld van afwijkingen zijn; klachten, verbetervoorstellen, klantwaardering, (bijna)ongevallen, audit-bevindingen, agressie meldingen en leverancier beoordelingen.

De basis van de MVT werkt heel eenvoudig. Nadat er een resultaat of afwijking wordt gesignaleerd, kunnen alle betrokken van de verbetercyclus de MVT inzetten en gebruiken door: De afwijking te registreren en te beoordelen; De workflow of route te initiëren (wie is verantwoordelijk voor de opvolg actie); Preventieve en corrigerende maatregelen (acties) te registreren, in te plannen en te bewaken; De effectiviteit van de genomen maatregel te toetsen en te registreren; Een analyse en een rapport te genereren t.b.v. bijvoorbeeld een systeem-/directiebeoordeling. Zie voor meer informatie:

Trefwoorden: Bedrijfsdocumentatie, Bpm, Digitale Formulieren, Documentmanagement, Formulieren, Kpi, Kwaliteit, Kwaliteitmanagement, Kwaliteitsbeheer, Kwaliteitszorg, Manualmaster, Vms, Webformulieren,

Andere producten en diensten van ManualMaster

02-05-2012

Gecontroleerd decentraal documentbeheer

 Documentmanagement met ManualMaster


06-06-2011

ManualMaster zoekt ervaren Accountmanager

Solliciteer direct: Sr. Accountmanager


19-04-2010

Vijf ambulancediensten tekenen overeenkomst voor gezamenlijke inzet ManualMaster

Donderdag 15 april is door de ondertekening van een overeenkomst de samenwerking tussen de leden van Axira en ManualMaster bekrachtigd.


26-03-2010

Waterschap Regge en Dinkel kiest voor ManualMaster

Het laboratorium van Waterschap Regge en Dinkel gaat haar kwaliteitsmanagementsysteem beheren met gebruik van ManualMaster. ManualMaster wordt niet alleen ingezet


02-10-2009

Kwaliteitszorg in de gezondheidszorg

Op woensdag 2 december 2009 organiseren ManualMaster en Gidano B.V. de bijeenkomst: “Kwaliteitzorg in de gezondheidszorg".

Ook in de gezondheidszorg is de kwaliteit constant aan veranderingen en ontwikkelingen onderhevig. Normen wijzigen, prioriteiten worden verlegd, eisen worden aangescherpt en de media stelt kritische vragen. Om u te informeren hoe u kunt omgaan met deze ontwikkelingen organiseren ManualMaster en Gidano B.V. een informatieve, gratis bijeenkomst op woensd


Bereken in tien stappen wanneer u uw ManualMaster investering heeft terugverdiend! van ManualMaster thumbnail
21-07-2009

Bereken in tien stappen wanneer u uw ManualMaster investering heeft terugverdiend!

Veel organisaties en instellingen zijn succesvol door zowel te investeren in groei als door de kosten te beheersen. DE reden om juist nu te investeren in ManualMaster. Door tien vragen in te vullen kunnen wij u binnen enkele ogenblikken niet alleen aangeven binnen welke periode u de investering in ManualMaster heeft terugverdiend, maar ook wat de hoogte is van de investering op de korte of de middellange termijn.
05-01-2009

ManualMaster als document- en kwaliteitsbeheersysteem in het onderwijs

Als softwarepakket is ManualMaster niet alleen norm onafhankelijk maar zeker ook branche onafhankelijk. U komt ManualMaster dan ook tegen in uiteenlopende segmenten. ManualMaster past zich namelijk aan de organisatie aan, en niet andersom. Dit was ook voor de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle één van de redenen om te kiezen voor ManualMaster in combinatie met ManualMaster WebForms.


23-12-2008

“Lessenger” laboratoria kiezen voor ManualMaster

Het afgelopen jaar is het aantal ManualMaster gebruikers binnen de laboratoria wederom toegenomen. De eisen die aan de laboratoria gesteld worden door onder andere de Raad van Accreditatie (CCKL accreditatie) zijn gericht op het bieden van hoogwaardige kwaliteit. De laboratoria worden regelmatig getoetst en gaan dus zeer zorgvuldig om met het beheren, distribueren en verbeteren van documenten en processen. Al enige jaren is een goed en consistent documentbeheersysteem in deze branche een must. D


22-12-2008

Een middag voor en door Hulpverleners

In samenwerking met RAD Hollands Midden organiseert ManualMaster op woensdag middag 11 februari 2009 een informatieve bijeenkomst voor de ambulance zorg, brandweer en huisartsenposten. De bijeenkomst zal plaatsvinden op de locatie van de Brandweer in Gouda.