Een middag voor en door Hulpverleners

Door: ManualMaster  22-12-2008
Trefwoorden: Kwaliteit, Ambulance, Bpm

In samenwerking met RAD Hollands Midden organiseert ManualMaster op woensdag middag 11 februari 2009 een informatieve bijeenkomst voor de ambulance zorg, brandweer en huisartsenposten. De bijeenkomst zal plaatsvinden op de locatie van de Brandweer in Gouda.

Tijdens het dagprogramma, dat in nauwe samenwerking met RAD Hollands Midden nader wordt vastgesteld, zult u meer inzicht krijgen in de toegevoegde waarde van ManualMaster bij de RAD, het verloop van het implementatietraject en natuurlijk het eindresultaat. Daarnaast zal ManualMaster de toegevoegde waarde van het praktische gebruik van ManualMaster Prestatie Indicatoren toelichten. De middag is natuurlijk ook een goede gelegenheid voor zowel huidige als toekomstige ManualMaster gebruikers om nader met elkaar kennis te maken.

U kunt zich kosteloos voor deze bijeenkomst inschrijven door het versturen van een e-mail aan [email protected] Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving en een routebeschrijving naar de Brandweer te Gouda. Uiterlijk een week voor de bijeenkomst ontvangt u de definitieve agenda.

Trefwoorden: Ambulance, Bpm, Documentbeheer, Hkz, Indicatoren, Kpi, Kwaliteit, Manual, Manualmaster, Normen, Prestatie, Rad, Rav, Webformulieren,