“Lessenger” laboratoria kiezen voor ManualMaster

Door: ManualMaster  23-12-2008
Trefwoorden: Laboratoria, Documentbeheer, Vms

Het afgelopen jaar is het aantal ManualMaster gebruikers binnen de laboratoria wederom toegenomen. De eisen die aan de laboratoria gesteld worden door onder andere de Raad van Accreditatie (CCKL accreditatie) zijn gericht op het bieden van hoogwaardige kwaliteit. De laboratoria worden regelmatig getoetst en gaan dus zeer zorgvuldig om met het beheren, distribueren en verbeteren van documenten en processen. Al enige jaren is een goed en consistent documentbeheersysteem in deze branche een must. Dit is de reden dat veel laboratoria in het verleden hebben gekozen voor het documentbeheersysteem Lessenger.

Doordat ManualMaster zeer secuur omgaat met het beheer van documenten (versiebeheer, autorisatie, distributie etc. etc.) hebben veel laboratoria gekozen voor de overgang van Lessenger naar ManualMaster. Gezien de gelijkenissen met Lessenger kan er bovendien veel informatie één op één worden geconverteerd. Alleen al de afgelopen maand hebben Stichting Huisartsenlaboratorium Oost (SHO), het Laboratorium voor de Volksgezond in Friesland (LVF) en het Medisch Diagnostische Laboratorium Medial gekozen voor de oplossingen van ManualMaster.

Naast de raakvlakken met, en de gemakkelijke conversie vanuit Lessenger, zijn de laboratoria ook geïnteresseerd in de aanvullende mogelijkheden met ManualMaster. De toepassing van bijvoorbeeld Read & Understand, Webautorisatie en WebForms spreekt deze branche sterk aan. Bent u geïnteresseerd in aanvullende informatie of een demonstratie bij u op locatie? Stuur dan een e-mail naar info@manualmaster.com onze accountmanager neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Trefwoorden: Digitale Formulieren, Documentbeheer, Laboratoria, Lessenger, Manualmaster, Versiebeheer, Vms,