Onderhoudslader.nl dé actie site voor Ctek laders heeft een nieuwe website met iDeal

Door: Onderhoudslader  16-01-2009
Trefwoorden: Acculader, Powrmover, Ctek

Onderhoudslader.nl heeft in 2005 in samenwerking met de ANWB een actie opgezet. Deze actie is gepubliceerd in de Kampeer en Caravan Kampioen van juni 2005. Deze KCK actie is nu voor iedereen geldig.

Onderhoudslader.nl richt zich op gebruikers van accu’s die bijvoorbeeld gebruikt worden in caravans, campers en boten. Algemeen staat bekend dat Ctek de beste onderhoudsladers maakt. Op Onderhoudslader.nl koopt u de laders tegen de beste prijzen.

Onderhoudslader.nl is in een nieuw jasje gestoken. Door verbeterde navigatie kan de bezoeker gemakkelijker de Ctek of Powrmover producten vinden. De prijzen van deze producten blijven onveranderd laag.

De veranderingen zijn doorgevoerd na een intensieve proef waarin gebruikers hun mening over de website konden geven. Door deze gebruikerservaringen te verzamelen heeft de website een nieuwe look gekregen.

De belangrijke wijzigingen hebben betrekking op de presentatie van de producten. De kenmerken van de producten worden duidelijk en uitgebreid weergegeven. De tweede belangrijke wijziging is dat betalingen volledig veilig verricht kunnen worden. Naast de reeds bestaande mogelijkheid van automatisch incasso, is het nu ook mogelijk om te betalen via iDEAL.

Wij hebben de gebruikerservaringen van onze bezoekers ter harte genomen en hopen met onze nieuwe site onze doelgroep nog beter van dienst te zijn.

Trefwoorden: Acculader, Ctek, Onderhoudslader, Powrmover, Xs25000, Xs3600, Xs7000, Xt14000,