Beschrijving

Door: Qcampers  21-11-2012
Trefwoorden: Vakantie, Weekendje Weg, Camper

Waarom kiezen voor Q|campers? - Onze verhuur campers zijn voorzien van een luxe inventaris, luifel en fietsenrek. - Geen extra kosten voor camping tafel en stoelen of inventaris, alles is all-in. - Alle verhuur campers hebben een uitgebreid onderhouds-programma door een erkende garage, voor u vertrekt is ook alles voor u nagekeken en zijn de vloeistoffen bijgevuld. - Onze campers zijn technisch en hygiënisch 100% in orde. - Scherpe verhuurtarieven. - Gratis stalling van uw auto tijdens uw vakantie. - 100% vertrek garantie...! - Uitgebreide camper handleiding met tips nuttige informatie.

 Bij ons bent u geen nummer, wij zijn persoonlijk en dat houden we zo! 

Voor het eerst op stap met een camper?

Naast de complete verhuur handleiding welke in al onze campers aanwezig zijn krijgt iedere huurder voor vertrek een zeer uitgebreide uitleg van de camper.
U zult ongetwijfeld veel vragen hebben wanneer u voor het eerst op stap gaat met een camper. Schrijf deze voor u zelf op papier en wij beantwoorden deze graag.

Wij zullen u tijdens de uitleg alles van de camper laten zien en demonstreren hoe alles werkt. Wij willen u graag met een goed gevoel op weg laten gaan zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Trefwoorden: Camper, Camper Huren, Camper Kopen, Camper Verhuur, Campers Huren, Camperverhuur, kamper huren, Online Booking, Vakantie, Weekendje Weg,