Gifvrije alg-, mos-, schimmelwerende en bacteriedodende coatings

Door: Wandflex  05-06-2008

gifvrije alg-, mos-, schimmelwerende en bacteriedodende coatings.

Alblasserdam, 3 juni 2008

WANDFLEX b.v., leverancier van elastische coatings voor binnen en buiten introduceert als eerste leverancier op de Nederlandse markt alg, mos, schimmelwerende en bacteriedodende coatings voor binnen en buiten op basis van gifvrije nano zilverionen.

WANDFLEX b.v. is importeur geworden van BIONI c.s, een Duitse leverancier van diverse coatings waaraan nano zilverionen zijn toegevoegd. Deze nano zilverionen doden alle algen, mossen, schimmels en 99,9% van de bacteriën welke hiermee in aanraking komen.

Geen groene buitengevels meer op gevelisolatie, baksteen, plaatmaterialen enz. Geen beschimmelde plafonds meer in slecht geventileerde ruimtes. Met een grote verbetering van het luchtklimaat als gevolg. Vanwege het achterwege laten van conserveringsmiddelen en andere toevoegingen in de verf, is er totaal geen reuk en daarom ook geen ruimtelijke belasting van de omgeving. Snelle in gebruik name van de ruimtes is dus mogelijk. Ideaal dus voor mensen met allergieën en in ruimtes waar mensen werken, recreëren en leven.

BIONI c.s. heeft al meer dan 7 jaar ervaring met bewezen resultaten in de volgende producten voor de volgende toepassingen.

BIONI NATURE, een muurcoating voor binnen welke ervoor zorgt dat er absoluut geen schimmels op de behandelde ondergrond kunnen nestelen. Toe te passen in natte ruimtes als keukens, badkamers, toiletten etc., maar ook in normale ruimtes. BIONI c.s. geeft zelfs 5 jaar garantie op het feit dat de schimmels niet meer terugkomen !! Daarnaast is de NATURE onbrandbaar, klasse A2. (tot 1000 graden Celsius, geen rook en druppelvorming)
De NATURE kan eenvoudig in 2 lagen worden aangebracht op elke ondergrond. Is goed reinigbaar, heeft een uitstekende dekking, een prima verwerking en in alle lichte en middenkleuren leverbaar.

BIONI HYGIENIC, doodt 99,9% van alle bacteriën welke voorkomen.
Zeer geschikt voor ziekenhuizen, zorgcentra, verpleeghuizen etc.
Ook in 2 lagen aan te brengen, met een zeer goed reinigbaarheid en een uitstekende dekking. De HYGIENIC valt ook onbrandbaar klasse A2. (tot 1000 graden Celsius, geen rook en druppelvorming)

BIONI PERFORM, een hoogwaardige coating voor buitengevels. Zorgt ervoor dat de gevels 100% alg, mos en schimmelvrij blijven. BIONI c.s. geeft hier zelfs 7 jaar garantie op dat dit ook in bos- en waterrijke omgevingen zo blijft. Tevens zorgt de PERFORM ervoor dat de gevel via holle isobolletjes droog wordt en blijft. Hiermee verbetert zelfs de isolatie van de gevel aanzienlijk. Eenvoudig in 2 lagen aan te brengen met een vachtroller. Prima dekking, uitstekende verwerking en zeer duurzaam.

Voor meer informatie over de producten, toepassingen en verkrijgbaarheid verwijzen wij u naar de website van www.bioni.de. Of neemt u contact op met WANDFLEX b.v., www.wandflex.nl, [email protected] of telefoon 078 -6415171.


Contact Wandflex

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share