Heleen Vaessen verloskundige

Afdrukken

Is Heleen Vaessen verloskundige incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Riek Kuiperssingel 12 , 2642 DA Pijnacker-nootdorp, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Heleen Vaessen verloskundigeKleine solo verloskundige praktijk geinspireerd door de visie dat zwangerschap en geboorte natuurlijke, krachtige processen zijn, waarbij hoe je je voelt en wat je denkt even belangrijk zijn als de lichamelijke kant. Je lijf weet instinctief best hoe het moet, maar om ontspannen zwanger te zijn en goed te bevallen moet je je begrepen, ongestoord en veilig voelen. Als je zelf kunt aangeven wat je daarbij nodig hebt en je je eigen beslissingen neemt tijdens je zwangerschap en bevalling, dan heeft dat een groot positief effect op je zelfvertrouwen en je beleving.

Naast de aandacht voor de medische kant van de zwangerschap en de groei van de baby is er daarom meer ruimte voor je eigen invulling dan in een normale praktijk. Door de persoonlijke zorg is de kans op verwijzing naar het ziekenhuis wetenschappelijk bewezen kleiner en de kans op een spontane natuurlijke bevalling groter. Ook kijken vrouwen vaker met meer tevredenheid terug.

Per maand zijn er slechts 4-5 vrouwen uitgerekend (normaal vaak 25-35). Daardoor kunnen we elkaar goed leren kennen en ben je geen nummer. De controles zijn langer qua duur en gebeuren aan huis, overdag, ’s avonds of in het weekend. Bevallen kan naar wens thuis of poliklinisch in het ziekenhuis. Mocht de gynaecoloog vanwege een complicatie de zorg overnemen, dan blijft de verloskundige als coach aanwezig. De zorg duurt tot jullie na zes weken thuis zelf met vertrouwen verder kunnen met jullie baby.

Meer informatie: www.verloskundigeheleenvaessen.nl en men kan terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

24/u per dag geopend voor spoed Voor niet spoed graag bellen tussen 9-15 of stuur een mailtje

Producten en diensten

verloskundige zorg

14-07-2016

Persoonlijke verloskundige zorg gebaseerd op jouw wensen, gespecialiseerd in badbevallingen, controles bij jou aan aan huis.Andere diensten in de buurt van Pijnacker-nootdorp Zuid-Holland

Is Heleen Vaessen verloskundige in Riek Kuiperssingel 12, Pijnacker-nootdorp Zuid-Holland 2642 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Begeleiding diensten in Pijnacker-nootdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker-nootdorp Persoonlijke Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker-nootdorp Zuid-Holland, 2642 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814521]